Το sequel της ταινίας Cloverfield, που είχε κυκλοφορήσει το 2008, έρχεται φέτος τελείως αιφνιδιαστικά και έχει τίτλο «10 Cloverfield Lane». Η πρώτη ταινία που είχε ως θέμα την απρόσμενη επίθεση ενός πελώριου πλάσματος στη Νέα Υόρκη, με μια παρέα φίλων να προσπαθεί να επιβιώσει και να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί, είχε αντιμετωπιστεί αξιοπρεπέστατα από θεατές και κριτές. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο παραγωγός της ταινίας J.J Abrams, είχε κρατήσει τελείως κρυφή από το κοινό και δημοσιογράφους τη δημιουργία της συνέχειας της ταινίας, χωρίς ακόμα να έχουν δημοσιευτεί όλες οι λεπτομέρειες για την ιστορία της.

Το σενάριο είναι το εξής: Μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, μια νεαρή γυναίκα θα βρεθεί σε ένα υπόγειο με δύο ανθρώπους, οι οποίοι ισχυρίζονται πως την έχουν σώσει από μια χημική επίθεση που έχει συμβεί στον κόσμο και τον έχει αφήσει ακατοίκητο. Εκείνη όμως αβέβαιη στο τι να πιστέψει, αποφασίζει ότι πρέπει να δραπετεύσει, ανεξάρτητα από τους κινδύνους που πρόκειται να αντιμετωπίσει έξω.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Mary Elizabeth Winstead, ο John Gallagher Jr και ο καταπληκτικός John Goodman, ενώ θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 11 Μαρτίου. To trailer πάντως με έπεισε!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar