10 ηθοποιοί με ασυνήθιστα χόμπι και συνήθειες!

0

Όλοι μας έχουμε χόμπι και συνήθειες και οι διάσημοι αστέρες του Hollywood δεν αποτελούν φυσικά εξαίρεση σε αυτό, καθώς και εκείνοι άνθρωποι είναι. Κάποιοι όμως από αυτούς θα λέγαμε πως έχουν πιο ιδιαίτερες ασχολίες από τους υπόλοιπους. Σε αυτό το αφιέρωμα θα δούμε 10 ηθοποιούς με ασυνήθιστα χόμπι και συνήθειες!

1) Johnny Depp – Συλλέγει κούκλες Barbie

Τον Johnny Depp τον έχουμε μάθει όλοι χάρη στους εκκεντρικούς χαρακτήρες που υποδύεται και φυσικά χάρη στις φοβερές του μεταμορφώσεις για τις ανάγκες των ρόλων. Ποιο είναι όμως το μυστικό του ηθοποιού; Η απάντηση είναι οι κούκλες Barbie. Ο Depp συλλέγει συνεχώς όλο και περισσότερες κούκλες και μάλιστα τις χρησιμοποιεί για να μπορεί να βρίσκει καινούργιες φωνές για τους χαρακτήρες που υποδύεται. Μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργο, αλλά θα λέγαμε πως δουλεύει!

10 ηθοποιοί με ασυνήθιστα χόμπι και συνήθειες!

2) Nicolas Cage – Λατρεύει Superman, αγοράζει σπίτια

Ο Nicolas Cage έχει επανειλημμένως δηλώσει πως είναι μεγάλος φαν του ήρωα Superman. Μάλιστα παραλίγο να τον υποδυθεί και στην ταινία που ετοίμαζε ο Tim Burton, αλλά δεν υπήρξε τελικά συνέχεια του project. Ο ηθοποιός μάλιστα έχει ονομάσει και τον γιο του Kal El που είναι το πραγματικό όνομα του Superman. Πέρα όμως από αυτό ο Cage έχει και μια άλλη συνήθεια, που είναι να σπαταλά τα χρήματα του αγοράζοντας σπίτια, βίλες, μέχρι και κάστρο. Φυσικά ο Cage είναι και ένας από τους ηθοποιούς με τα μεγαλύτερα χρέη!

10 ηθοποιοί με ασυνήθιστα χόμπι και συνήθειες!

3) Tom Hanks – Συλλέγει γραφομηχανές

Ο Tom Hanks είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών και θα μπορούσαμε να πούμε πως πλέον ανήκει στην παλιά καλή γενιά. Το μεγαλύτερο χόμπι του γνωστού ηθοποιού είναι επίσης old-school και είναι να συλλέγει γραφομηχανές. Ο Hanks έχει δηλώσει πως του αρέσει να χρησιμοποιεί τις γραφομηχανές του για να καταγράφει διάφορες σκέψεις του και έχει παραπάνω από 50 διαφορετικές. Μάλιστα ο Hanks δημιούργησε και μια εφαρμογή για κινητά, η οποία επιτρέπει σε χρήστες να γράφουν με τον ίδιο τρόπο με αυτό της γραφομηχανής.

10 ηθοποιοί με ασυνήθιστα χόμπι και συνήθειες!

4) Mila Kunis – World of Warcraft

Ποιός είπε πως sexy και nerd δεν πάνε μαζί; Η πανέμορφη ηθοποιός Mila Kunis είχε δηλώσει πως της αρέσει πάρα πολύ να παίζει το διαδικτυακό παιχνίδι World of Warcraft και μάλιστα αναγκάστηκε να μειώσει τις πολλές ώρες παιχνιδιού, για να μπορεί να συνδυάσει και την υποκριτική. Πέρα όμως από το WoW, η Kunis δηλώνει μεγάλη φαν του Star Trek!

10 ηθοποιοί με ασυνήθιστα χόμπι και συνήθειες!

5) David Arquette – Πλέξιμο

Τον David Arquette τον γνωρίσαμε στην ταινία Scream και στη συνέχεια η καριέρα του πήρε φόρα, συμμετέχοντας σε αρκετές ταινίες. Πέρα όμως από την υποκριτική, ο ηθοποιός ακολούθησε και καριέρα στην πάλη, τύπου WWE και WCW. Η συνήθεια όμως του Arquette που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το πλέξιμο, το οποίο το έμαθε από την γιαγιά του σε μικρή ηλικία και εμφανίστηκε και στο εξώφυλλο του περιοδικού «Celebrity Scarves 2: Hollywood Knits for Breast Cancer Research», που είναι αφιερωμένο σε ανθρώπους που πλέκουν.

10 ηθοποιοί με ασυνήθιστα χόμπι και συνήθειες!

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: 25 διάσημοι ηθοποιοί που είναι επίσης μουσικοί!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

1
2
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar