10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

Το να γυρίσεις μια σκηνή δράσης μπορεί να αποτελεί ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια στα γυρίσματα μιας ταινίας, αλλά αναρωτήθηκε κανείς πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να γυρίσεις μια ρομαντική σκηνή; Στην ουσία πρέπει να φέρεις ένα ζευγάρι ανθρώπων που δεν γνωρίζονται καλά καλά μεταξύ τους και να τους αναγκάσεις να δείξουν ένα αξεπέραστο πάθος ο ένας για τον άλλον. Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν ή απλά δεν τους βγαίνει κάτι τέτοιο για τους συμπρωταγωνιστές τους. Σε αυτό το αφιέρωμα λοιπόν, θα δούμε 10 περιπτώσεις ηθοποιών που δεν ήθελαν με τίποτα να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

1) Tobey Maguire και Kirsten Dunst (Spider-man)

Μία από τις πιο δημοφιλής σκηνές της πρώτης ταινίας Spiderman, ήταν το περίφημο «ανάποδο» φιλί μεταξύ του ήρωα και της Mary Jane. Στην πραγματικότητα όμως ο ηθοποιός Tobey Maguire δεν ήθελε να γυρίσει τη σκηνή και να φιλήσει την Kirsten Dunst, καθώς ήταν πολύ άβολο για εκείνον να εκτελέσει το φιλί κρεμασμένος ανάποδα, συν το γεγονός ότι δεν άντεχε τη βροχή που του έπεφτε στη μύτη του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

2) Angelina Jolie και James McAvoy (Wanted)

O ηθοποιός James McAvoy, που απολαμβάνουμε ως Charles Xavier στις ταινίες X-Men, στη ταινία «Wanted» που τον έκανε γνωστό, είχε την ευκαιρία να φιλήσει μία από τις πιο sexy γυναίκες του κόσμου Angelina Jolie. Ο McAvoy όμως στην αρχή έκανε τον δύσκολο, επειδή δεν είχε συναντήσει ποτέ του την Jolie και η σκηνή του φιλιού ήταν από τις πρώτες που γύριζαν μαζί, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να νιώθει πολύ άβολα. Ο ίδιος όταν μίλησε δημόσια για αυτή την άβολη σκηνή, είχε πει πως στο μυαλό του έτρεχαν οι εξής σκέψεις: «Hey, how are you doing? I’m James, nice to meet you. Ok let’s do this scene.»  😛

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

3) Emma Watson και Rupert Grint (Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2)

Στις ταινίες Harry Potter όλοι στην αρχή πιστεύαμε πως ο Harry (Daniel Radcliffe) θα κέρδιζε την αγάπη της Hermione Granger (Emma Watson), αλλά τελικά ο φίλος του Ron Weasley (Rupert Grint) έκανε την ανατροπή. Αυτό που δεν ξέρουν όμως πολλοί φαν είναι πως ο Grint δεν ήθελε με τίποτα να φιλήσει την Watson, επειδή ήταν φίλοι από εννιά χρονών με αποτέλεσμα να νιώθει τελείως άβολα. Μάλιστα δήλωσε πως κάθε φορά που τη φίλαγε, ένιωθε αηδία και χρειάστηκε τέσσερις προσπάθειες για να γυρίσει τη σκηνή.

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

4) Julia Roberts και Nick Nolte (I Love Trouble)

Η κόντρα μεταξύ των ηθοποιών Julia Roberts και Nick Nolte στα γυρίσματα της ταινίας «I Love Trouble», ήταν τόσο μεγάλη που οι ηθοποιοί έφτασαν στο σημείο να ανταλλάζουν προσβολές ο ένας στον άλλον, ενώ κάποιο μέρος των σκηνών που υποτίθεται πως ήταν μαζί, τις γύριζαν ο καθένας ξεχωριστά. Αυτό φάνηκε τελικά στην ταινία, καθώς οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν καθόλου χημεία μεταξύ τους. Φανταστείτε πως πρέπει να ένιωθαν όταν θα έπρεπε να φιληθούν μεταξύ τους για χάρη της ταινίας..

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωτ10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!αγωνιστές τους!

5) Rachel McAdams και Ryan Gosling (The Notebook)

Μπορεί η ταινία «The Notebook» να θεωρείται μία από τις καλύτερες σύγχρονες ρομαντικές ταινίες, λίγοι όμως γνωρίζουν πως οι πρωταγωνιστές της Rachel McAdams και Ryan Gosling μισούσαν ο ένας τον άλλον. Αν και στην ταινία φαινόταν πως έχουν άριστη χημεία μεταξύ τους, στα γυρίσματα οι δύο ηθοποιοί είχαν φτάσει στο σημείο να φωνάζουν ο ένας στον άλλον. Παρόλα αυτά οι δυο τους κατέληξαν αργότερα για κάποιο διάστημα να γίνουν ζευγάρι στην πραγματική ζωή.

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

6) Shailene Woodley και Miles Teller (The Spectacular Now)

Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να είχαν τέλεια χημεία μεταξύ τους στην ταινία «The Spectacular Now», αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι δυο τους ήθελαν να φιλήσουν ο ένας τον άλλον. Σύμφωνα με δηλώσεις του Miles Teller, πριν από κάθε σκηνή που έπρεπε να φιλήσει την Shailene Woodley, εκείνη χρησιμοποιούσε φυτικά συμπληρώματα για να φαίνονται πιο όμορφα τα χείλη της, κάτι που ο ίδιος σιχαινόταν καθώς είχαν απαίσια γεύση. Ο Teller με τη σειρά του για εκδίκηση, πριν από κάθε φιλί έτρωγε και έπινε επεξεργασμένα τρόφιμα και αναψυκτικά, τα οποία σιχαινόταν η Woodley και της έφερναν αηδία.

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

7) Jennifer Lawrence και Liam Hemsworth και Josh Hutcherson (The Hunger Games)

Μπορεί σήμερα η Jennifer Lawrence να θεωρείται μία από τις πιο sexy ηθοποιούς στο Hollywood, αλλά στη σειρά ταινιών The Hunger Games και οι δύο πρωταγωνιστές Liam Hemsworth και Josh Hutcherson, εξέφρασαν τα παράπονα τους για τις σκηνές που έπρεπε να τη φιλήσουν. Ο Hutcherson χαρακτήρισε το φιλί της Lawrence υπερβολικά «ρυπαρό», ενώ ο Hemsworth έπρεπε να αντιμετωπίσει κάθε φορά την απαίσια αναπνοή της, επειδή εκείνη έτρωγε σκόρδο ή τόνο και δεν βούρτσιζε επίτηδες τα δόντια της, για να τον πειράξει.

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

8) Steve Carell και Dwayne Johnson (Get Smart)

Είναι απόλυτα λογικό όταν είσαι straight άντρας και σου ζητάνε ξαφνικά για τις ανάγκες μιας ταινίας να φιλήσεις έναν άλλον άντρα, να νιώσεις λίγο περίεργα, Το πρόβλημα όμως για τον Dwayne Johnson δεν ήταν αυτό, αλλά η γλώσσα του συμπρωταγωνιστή του Steve Carrell. Σε μια συνέντευξη του, ο Johnson είχε χαρακτηρίσει με έντονο χιούμορ τα δικά του χείλη απαλά σαν την πατούσα μιας γάτας, ενώ παρομοίωσε τη γλώσσα του Carrell με τις ακαθαρσίες μιας γάτας!

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

9) Reese Witherspoon και Robert Pattinson (Water For Elephants)

Μπορεί πολλές φαν των ταινιών Twilight να θέλουν απεγνωσμένα να φιλήσουν τον Robert Pattinson, παρόλα αυτά η ηθοποιός Reese Witherspoon που είχε την ευκαιρία, δεν πέρασε και τόσο ωραία. Σύμφωνα με την ίδια, εκείνη την περίοδο των γυρισμάτων ο Pattinson ήταν άρρωστος και φύσαγε συνεχώς τη μύτη του, κάτι που της δημιουργούσε αηδία και την έκανε να ευχόταν να γυριζόντουσαν  γρηγορότερα οι σκηνές που έπρεπε να τον φιλήσει.

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

10) Alyson Hannigan και Jason Segel (How I Met Your Mother)

Το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς «How I met your Mother» πέρασε τις δικές του δυσκολίες στα γυρίσματα της σειράς, επειδή η ηθοποιός Alyson Hannigan δεν ήθελε με τίποτα να φιλήσει τον συμπρωταγωνιστή της Jason Segel. Ο λόγος ήταν η αναπνοή του ηθοποιού που είχε πολύ έντονα τη μυρωδιά από τα τσιγάρα που κάπνιζε. Παρόλα αυτά ο Segel έκανε το απίστευτο, κόβοντας μια για πάντα το κάπνισμα (ωραίος!) και έτσι κατάφερε και φίλαγε την Hannigan χωρίς κανένα πρόβλημα!

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!