Το να γυρίσεις μια σκηνή δράσης μπορεί να αποτελεί ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια στα γυρίσματα μιας ταινίας, αλλά αναρωτήθηκε κανείς πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να γυρίσεις μια ρομαντική σκηνή; Στην ουσία πρέπει να φέρεις ένα ζευγάρι ανθρώπων που δεν γνωρίζονται καλά καλά μεταξύ τους και να τους αναγκάσεις να δείξουν ένα αξεπέραστο πάθος ο ένας για τον άλλον. Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν ή απλά δεν τους βγαίνει κάτι τέτοιο για τους συμπρωταγωνιστές τους. Σε αυτό το αφιέρωμα λοιπόν, θα δούμε 10 περιπτώσεις ηθοποιών που δεν ήθελαν με τίποτα να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

1) Tobey Maguire και Kirsten Dunst (Spider-man)

Μία από τις πιο δημοφιλής σκηνές της πρώτης ταινίας Spiderman, ήταν το περίφημο «ανάποδο» φιλί μεταξύ του ήρωα και της Mary Jane. Στην πραγματικότητα όμως ο ηθοποιός Tobey Maguire δεν ήθελε να γυρίσει τη σκηνή και να φιλήσει την Kirsten Dunst, καθώς ήταν πολύ άβολο για εκείνον να εκτελέσει το φιλί κρεμασμένος ανάποδα, συν το γεγονός ότι δεν άντεχε τη βροχή που του έπεφτε στη μύτη του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

2) Angelina Jolie και James McAvoy (Wanted)

O ηθοποιός James McAvoy, που απολαμβάνουμε ως Charles Xavier στις ταινίες X-Men, στη ταινία «Wanted» που τον έκανε γνωστό, είχε την ευκαιρία να φιλήσει μία από τις πιο sexy γυναίκες του κόσμου Angelina Jolie. Ο McAvoy όμως στην αρχή έκανε τον δύσκολο, επειδή δεν είχε συναντήσει ποτέ του την Jolie και η σκηνή του φιλιού ήταν από τις πρώτες που γύριζαν μαζί, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να νιώθει πολύ άβολα. Ο ίδιος όταν μίλησε δημόσια για αυτή την άβολη σκηνή, είχε πει πως στο μυαλό του έτρεχαν οι εξής σκέψεις: «Hey, how are you doing? I’m James, nice to meet you. Ok let’s do this scene.»  😛

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

3) Emma Watson και Rupert Grint (Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2)

Στις ταινίες Harry Potter όλοι στην αρχή πιστεύαμε πως ο Harry (Daniel Radcliffe) θα κέρδιζε την αγάπη της Hermione Granger (Emma Watson), αλλά τελικά ο φίλος του Ron Weasley (Rupert Grint) έκανε την ανατροπή. Αυτό που δεν ξέρουν όμως πολλοί φαν είναι πως ο Grint δεν ήθελε με τίποτα να φιλήσει την Watson, επειδή ήταν φίλοι από εννιά χρονών με αποτέλεσμα να νιώθει τελείως άβολα. Μάλιστα δήλωσε πως κάθε φορά που τη φίλαγε, ένιωθε αηδία και χρειάστηκε τέσσερις προσπάθειες για να γυρίσει τη σκηνή.

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

4) Julia Roberts και Nick Nolte (I Love Trouble)

Η κόντρα μεταξύ των ηθοποιών Julia Roberts και Nick Nolte στα γυρίσματα της ταινίας «I Love Trouble», ήταν τόσο μεγάλη που οι ηθοποιοί έφτασαν στο σημείο να ανταλλάζουν προσβολές ο ένας στον άλλον, ενώ κάποιο μέρος των σκηνών που υποτίθεται πως ήταν μαζί, τις γύριζαν ο καθένας ξεχωριστά. Αυτό φάνηκε τελικά στην ταινία, καθώς οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν καθόλου χημεία μεταξύ τους. Φανταστείτε πως πρέπει να ένιωθαν όταν θα έπρεπε να φιληθούν μεταξύ τους για χάρη της ταινίας..

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωτ10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!αγωνιστές τους!

5) Rachel McAdams και Ryan Gosling (The Notebook)

Μπορεί η ταινία «The Notebook» να θεωρείται μία από τις καλύτερες σύγχρονες ρομαντικές ταινίες, λίγοι όμως γνωρίζουν πως οι πρωταγωνιστές της Rachel McAdams και Ryan Gosling μισούσαν ο ένας τον άλλον. Αν και στην ταινία φαινόταν πως έχουν άριστη χημεία μεταξύ τους, στα γυρίσματα οι δύο ηθοποιοί είχαν φτάσει στο σημείο να φωνάζουν ο ένας στον άλλον. Παρόλα αυτά οι δυο τους κατέληξαν αργότερα για κάποιο διάστημα να γίνουν ζευγάρι στην πραγματική ζωή.

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους!

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: 10 ηθοποιοί που έκαναν ερωτική σχέση με τους συμπρωταγωνιστές τους!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar