Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μπορεί οι ταινίες σούπερ ηρώων να έχουν κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες και να βγαίνουν με το τσουβάλι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλες είναι ποιοτικές. Daredevil, Catwoman, Green Lantern είναι λίγα παραδείγματα κακών superhero ταινιών και μέχρι και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές τους έχουν μετανιώσει που τις γύρισαν. Σε αυτό το αφιέρωμα θα δούμε 10 ηθοποιούς που μίσησαν τις ίδιες τους τις superhero ταινίες!

1) Ben Affleck – Daredevil, Batman V Superman

O Ben Affleck μπορεί να είχε όνειρο ζωής να υποδυθεί τον Batman, αλλά το 2003 πίστευε πως κάτι τέτοιο ήταν ακατόρθωτο και για αυτό το λόγο δέχθηκε να υποδυθεί άλλον έναν λατρεμένο του ήρωα, τον Daredevil. Παρόλα αυτά η ταινία ήταν τόσο κακή, που πάτωσε στα box-office και θάφτηκε από τους κριτές και μέχρι και ο ίδιος ο ηθοποιός την μίσησε. Ποιος το περίμενε όμως πως τελικά ο Affleck θα είχε την ευκαιρία να υποδυθεί τον Batman και έτσι δέχθηκε να συμμετάσχει στο Batman V Superman: Dawn of Justice. Παρόλα αυτά για άλλη μια φορά ο ηθοποιός μίσησε την ταινία, ειδικά την επιλογή των δημιουργών να μετατρέψουν τη στολή του με CGI στις περισσότερες σκηνές. Ίσως στην ταινία Justice League που θα είναι και παραγωγός, να έχει μεγαλύτερο δημιουργικό μερίδιο και να μείνει ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα!

10 ηθοποιοί που μίσησαν τις superhero ταινίες τους!

2) George Clooney – Batman & Robin

Είναι γεγονός πως το Batman & Robin αποτελεί μία από τις χειρότερες ταινίες σούπερ ηρώων που κυκλοφόρησαν ποτέ. Μέχρι και ο ίδιος ο George Clooney που υποδυόταν τον Batman, βγήκε δημόσια και δήλωσε πως η ταινία ήταν μια μεγάλη σπατάλη χρημάτων και πως πίστευε πως ήταν τόσο κακή που θα δεν θα ξαναβλέπαμε ποτέ ταινία Batman στη μεγάλη οθόνη. Σαν να μην έφταναν αυτές οι δηλώσεις, ζήτησε και δημόσια συγγνώμη από τους θαυμαστές του που συμμετείχε σε αυτή την ταινία.

10 ηθοποιοί που μίσησαν τις superhero ταινίες τους!

3) Halle Berry, Sharon Stone – Catwoman

Αν πιστεύετε πως το Batman & Robin είναι κακή ταινία, τότε μάλλον δεν θα έχετε δει την Catwoman. Με την Sharon Stone να δηλώνει πως είναι η χειρότερη ταινία στην οποία έχει συμμετάσχει, η πρωταγωνίστρια Halle Berry δεν είχε διαφορετική άποψη. Μάλιστα η Berry κέρδισε και Χρυσό Βατόμουρο για την ερμηνεία της, το οποίο το παρέλαβε η ίδια κρατώντας στο άλλο της χέρι το βραβείο Όσκαρ που είχε κερδίσει το 2001 για την ταινία Monster’s Ball. Η δήλωση της ήταν: «Ευχαριστώ την Warner Bros που με επίλεξε για αυτή την απαίσια ταινία».

10 ηθοποιοί που μίσησαν τις superhero ταινίες τους!

4) Andrew Garfield – The Amazing Spider-Man 2

Μπορεί η πρώτη ταινία The Amazing Spider-Man με τον Andrew Garfield στον πρωταγωνιστικό ρόλο να άρεσε στο κοινό, παρόλα αυτά όλοι θεωρούν πως το sequel της ταινίας είναι αρκετά μέτριο. Ο ίδιος ο Garfield δεν συμφώνησε με την απόφαση των παραγωγών να υπερφορτώσουν την ταινία με πολλά στοιχεία, που ήταν μάλιστα και ο λόγος που το The Amazing Spider-Man 2 πάτωσε και είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι επόμενες δύο προγραμματισμένες ταινίες. Ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε πως η ανάμειξη της Sony θα έπρεπε να ήταν μικρότερη και πως εκείνη είναι υπεύθυνη που τελείωσε έτσι άδοξα το franchise.

10 ηθοποιοί που μίσησαν τις superhero ταινίες τους!

5) Jared Leto – Suicide Squad

Μπορεί ακόμα πολλοί να διαφωνούν για το αν το Suicide Squad είναι καλή ή κακή ταινία, παρόλα αυτά ο ηθοποιός Jared Leto δεν έμεινε ευχαριστημένος από αυτό. Για την ακρίβεια ο ηθοποιός δήλωσε πως τον χρησιμοποίησαν οι παραγωγοί επιτηδευμένα ως κόλπο marketing για να προωθήσουν την ταινία και πως δεν του άρεσε η απόφαση να του κόψουν τις περισσότερες σκηνές που γύρισε. Μάλιστα είχε δηλώσει πως το υλικό που κόπηκε είναι αρκετό ώστε να δημιουργηθεί μια αποκλειστική ταινία Joker.

10 ηθοποιοί που μίσησαν τις superhero ταινίες τους!

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: Οι 15 χειρότερες ταινίες της Marvel που δεν έγιναν από τη Marvel Studios!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για