Είχατε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν αν παίζατε σε κάποια ταινία και μετά βλέπατε τον εαυτό σας στη μεγάλη οθόνη μαζί με όλους τους γνωστούς σας; Για κάποιους ηθοποιούς αυτό δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα, αλλά υπάρχουν άλλοι και μάλιστα αρκετά διάσημοι που πραγματικά δεν αντέχουν να βλέπουν τους εαυτούς τους στις ίδιες τους τις ταινίες, είτε για καλλιτεχνικούς λόγους είτε για προσωπικούς. Δείτε 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα!

1) Robert De Niro

Ο βετεράνος ηθοποιός Robert De Niro που μετράει πάνω από 40 χρόνια πλούσιας καριέρας που περιλαμβάνει δύο βραβεία και άλλες πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ, έχει δηλώσει πως παρακολουθεί τις ταινίες πολύ σπάνια. Ο λόγος είναι ότι επειδή στο ξεκίνημα της καριέρας του συμμετείχε σε ταινίες με αρκετή δόση βίας, πλέον δεν αντέχει να βλέπει μια βίαιη παραλλαγή του εαυτού του.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

2) Javier Bardem

Ο Javier Bardem είναι επίσης από τις περιπτώσεις ηθοποιών που αρνούνται να βλέπουν τις ίδιες τους τις ταινίες,αλλά εκείνος το επιλέγει για διαφορετικό λόγο από τον De Niro. Σε μια συνέντευξη του ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει πως παίρνει μεγαλύτερη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν δηλαδή μεταμορφώνεται και εξελίσσεται στον χαρακτήρα που υποδύεται, παρά όταν βλέπει αργότερα το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς του.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

3) Helena Bonham Carter

Την Helena Bonham Carter διαχρονικά την έχουμε συνηθίσει σε αρκετά εκκεντρικούς ρόλους και σε χαρακτήρες που χρειάζονται αρκετό make-up για να δείχνουν ακόμα πιο περίεργοι. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που κατά καιρούς συμμετέχει σε σχεδόν όλες τις ταινίες του πρώην της Tim Burton. Όπως όμως συμβαίνει και με τον Bardem έτσι και με την Carter, η οποία έχει δηλώσει πως απολαμβάνει περισσότερο τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς την ενδιαφέρει περισσότερο η επιρροή που ασκεί ο χαρακτήρας που υποδύεται στην ίδια, παρά στο κοινό.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

4) Johnny Depp

Ένας από τους καλύτερους σε μεταμορφώσεις και γενικά ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς σήμερα είναι αναμφισβήτητα ο Johnny Depp, ο οποίος έχει δηλώσει πως επίσης δεν παρακολουθεί τις ταινίες του. Θεωρεί πως είναι πιο σημαντικό για εκείνον να φέρει έναν χαρακτήρα στη ζωή και όταν τελειώνει αυτό το κομμάτι, η ολοκληρωμένη ταινία δεν έχει κανένα απολύτως νόημα για εκείνον. Μάλλον επειδή δεν βλέπει τις ταινίες του συνεχίζει τα τελευταία χρόνια και συμμετέχει σε μέτριες προς κακές ταινίες (με εξαίρεση το Black Mass).

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

5) Jared Leto

Ο Jared Leto μπορεί να κέρδισε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club«, αλλά ο ίδιος έχει δηλώσει πως ακόμα δεν την έχει δει. Ο λόγος είναι ότι δεν αντέχει να ακούει την φωνή του στην ταινία, αλλά αργότερα ομολόγησε πως γενικά δεν παρακολουθεί τις ταινίες που συμμετέχει. Ο λόγος είναι ότι επειδή αναζητά να υποδύεται συνεχώς διαφορετικούς χαρακτήρες (κάτι που όντως κάνει), δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κοιτά πίσω στο παρελθόν, καθώς δεν τον ενδιαφέρει.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

6) Julianne Moore

Όπως σχεδόν όλοι οι προηγούμενοι της λίστας, έτσι και η Οσκαρική Julianne Moore έχει δηλώσει πως προτιμά και απολαμβάνει τα γυρίσματα και τη δημιουργία μιας ταινίας που συμμετέχει και πως δεν έχει για εκείνη καθόλου ενδιαφέρον να την δει αργότερα μετά το τέλος της παραγωγής της. Μάλιστα έχει δηλώσει πως δεν έχει δει καμία ταινία της, ούτε καν στις πρεμιέρες.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

7) Nicole Kidman

Η Nicole Kidman επίσης έχει δηλώσει πως αρνείται να παρακολουθήσει τις ταινίες που συμμετέχει, αλλά έχει διαφορετικό λόγο από τους υπόλοιπους. Η Οσκαρική Kidman είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη της πως δεν βλέπει τις ταινίες της, επειδή δεν θεωρεί τις υποκριτικές της ικανότητες αξιόλογες και πως η μόνη ταινία της που έχει δει είναι το Moulin Rouge, στο οποίο ήταν και υποψήφια για Όσκαρ.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

8) Jesse Eisenberg

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Jesse Eisenberg θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, καταφέρνοντας όσο περνά ο καιρός να κερδίζει όλο και μεγαλύτερους ρόλους σε ταινίες. Παρόλα αυτά ο Eisenberg όπως είχε πει σε μια συνέντευξη του, αρνείται να παρακολουθεί τις ταινίες του επειδή δεν αντέχει να βλέπει τον εαυτό του και είναι κάτι που γενικά του φαίνεται αρκετά περίεργο.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

9) Angelina Jolie

Μπορεί να θεωρείται από πολλούς η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη, αλλά η Angelina Jolie μερικές φορές δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό της στις ταινίες που συμμετέχει. Η ίδια έχει δηλώσει πως βλέπει μόνο τις ταινίες στις οποίες έχει δεθεί αρκετά με την χαρακτήρα που υποδύεται, κάτι που ομολογεί πως συμβαίνει πολύ σπάνια.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

10) Joaquin Phoenix

Τελευταίος στη λίστα μας είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός Joaquin Phoenix, ο οποίος έχει δηλώσει πως προσπαθεί να αποφεύγει να βλέπει τις ταινίες που συμμετέχει. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό του με τον τρόπο που τον βλέπει η κάμερα, καθώς η κάμερα αποκαλύπτει πράγματα που μπορεί ο ίδιος να μην θέλει να δει στον εαυτό του. Οπότε από το να νιώθει ανασφάλεια και να δει κάτι στον εαυτό του που μπορεί να τον αποσπάσει από τη δουλειά του, προτιμά να μην το δει καθόλου. Τουλάχιστον πρωτοτύπησε από τους υπόλοιπους!

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!