Είχατε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν αν παίζατε σε κάποια ταινία και μετά βλέπατε τον εαυτό σας στη μεγάλη οθόνη μαζί με όλους τους γνωστούς σας; Για κάποιους ηθοποιούς αυτό δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα, αλλά υπάρχουν άλλοι και μάλιστα αρκετά διάσημοι που πραγματικά δεν αντέχουν να βλέπουν τους εαυτούς τους στις ίδιες τους τις ταινίες, είτε για καλλιτεχνικούς λόγους είτε για προσωπικούς. Δείτε 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα!

1) Robert De Niro

Ο βετεράνος ηθοποιός Robert De Niro που μετράει πάνω από 40 χρόνια πλούσιας καριέρας που περιλαμβάνει δύο βραβεία και άλλες πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ, έχει δηλώσει πως παρακολουθεί τις ταινίες πολύ σπάνια. Ο λόγος είναι ότι επειδή στο ξεκίνημα της καριέρας του συμμετείχε σε ταινίες με αρκετή δόση βίας, πλέον δεν αντέχει να βλέπει μια βίαιη παραλλαγή του εαυτού του.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

2) Javier Bardem

Ο Javier Bardem είναι επίσης από τις περιπτώσεις ηθοποιών που αρνούνται να βλέπουν τις ίδιες τους τις ταινίες,αλλά εκείνος το επιλέγει για διαφορετικό λόγο από τον De Niro. Σε μια συνέντευξη του ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει πως παίρνει μεγαλύτερη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν δηλαδή μεταμορφώνεται και εξελίσσεται στον χαρακτήρα που υποδύεται, παρά όταν βλέπει αργότερα το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς του.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

3) Helena Bonham Carter

Την Helena Bonham Carter διαχρονικά την έχουμε συνηθίσει σε αρκετά εκκεντρικούς ρόλους και σε χαρακτήρες που χρειάζονται αρκετό make-up για να δείχνουν ακόμα πιο περίεργοι. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που κατά καιρούς συμμετέχει σε σχεδόν όλες τις ταινίες του πρώην της Tim Burton. Όπως όμως συμβαίνει και με τον Bardem έτσι και με την Carter, η οποία έχει δηλώσει πως απολαμβάνει περισσότερο τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς την ενδιαφέρει περισσότερο η επιρροή που ασκεί ο χαρακτήρας που υποδύεται στην ίδια, παρά στο κοινό.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

4) Johnny Depp

Ένας από τους καλύτερους σε μεταμορφώσεις και γενικά ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς σήμερα είναι αναμφισβήτητα ο Johnny Depp, ο οποίος έχει δηλώσει πως επίσης δεν παρακολουθεί τις ταινίες του. Θεωρεί πως είναι πιο σημαντικό για εκείνον να φέρει έναν χαρακτήρα στη ζωή και όταν τελειώνει αυτό το κομμάτι, η ολοκληρωμένη ταινία δεν έχει κανένα απολύτως νόημα για εκείνον. Μάλλον επειδή δεν βλέπει τις ταινίες του συνεχίζει τα τελευταία χρόνια και συμμετέχει σε μέτριες προς κακές ταινίες (με εξαίρεση το Black Mass).

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

5) Jared Leto

Ο Jared Leto μπορεί να κέρδισε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club«, αλλά ο ίδιος έχει δηλώσει πως ακόμα δεν την έχει δει. Ο λόγος είναι ότι δεν αντέχει να ακούει την φωνή του στην ταινία, αλλά αργότερα ομολόγησε πως γενικά δεν παρακολουθεί τις ταινίες που συμμετέχει. Ο λόγος είναι ότι επειδή αναζητά να υποδύεται συνεχώς διαφορετικούς χαρακτήρες (κάτι που όντως κάνει), δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κοιτά πίσω στο παρελθόν, καθώς δεν τον ενδιαφέρει.

10 ηθοποιοί που μισούν να βλέπουν τις ταινίες τους!

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: 20 ηθοποιοί που άλλαξαν το όνομα τους για να κάνουν καριέρα!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar