10 ηθοποιοί που θέλουν απεγνωσμένα να παίξουν σούπερ ήρωες!

0

Με τις ταινίες σούπερ ηρώων να έχουν γίνει της μόδας και να έχουν κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη, είναι λογικό ένας ηθοποιός να αποκτά μεγάλη δημοσιότητα όταν κατακτά έναν τέτοιο ρόλο. Με πολλούς από αυτούς μάλιστα να έχουν γίνει γνωστοί από τέτοιους ρόλους, υπάρχουν πολλοί άλλοι αστέρες του Hollywood που κατά καιρούς έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποκτήσουν έναν ρόλο ενός σούπερ ήρωα. Σε αυτό το αφιέρωμα θα δούμε 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα από αυτούς!

1) Tom Hanks

Μπορεί γενικά να μας είναι δύσκολο να φανταστούμε τον Tom Hanks να φορά στολή ενός υπερήρωα, αλλά εδώ που τα λέμε μιλάμε για έναν ηθοποιό που ποτέ δεν έχει απογοητεύσει με την ερμηνεία του και έχει αποδείξει πως μπορεί να υποδυθεί τα πάντα. Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη του, πως θα ήθελε να υποδυθεί κάποιον εχθρό του Batman και πως θα ήθελε γενικά να πάρει τον ρόλο ενός σούπερ ήρωα που να βρίσκεται μέσα σε όλα!

10 ηθοποιοί που θέλουν απεγνωσμένα να παίξουν σούπερ ήρωες!

2) Keanu Reeves

Ο Keanu Reeves μπορεί να είχε την ευκαιρία του να υποδυθεί έναν ήρωα από κόμικ της Dc και μιλάμε φυσικά για τον Constantine του 2005, αλλά όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος δεν έμεινε ευχαριστημένος από αυτό. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός έχει εκφράσει την επιθυμία του να υποδυθεί τον Wolverine και μάλιστα το πήγε ένα επίπεδο παραπέρα δηλώνοντας πως θα ήθελε να έπαιρνε τον ρόλο του Batman. Δεν νομίζω να του πήγαινε κανένας από τους δύο χαρακτήρες…

10 ηθοποιοί που θέλουν απεγνωσμένα να παίξουν σούπερ ήρωες!

3) Al Pacino

Ο βετεράνος Al Pacino έχει επίσης εκφράσει την επιθυμία του να εμφανιστεί σε κάποια ταινία της Marvel. Η ιδέα του ήρθε στο μυαλό όταν παρακολούθησε το Guardians of the Galaxy και την χαρακτήρισε ως μία διασκεδαστική, εφευρετική και όμορφη ταινία και στη συνέχεια δήλωσε πως είναι ανοιχτός στο να συμμετάσχει σε μια ταινία του είδους. Επίσης, αποκάλυψε πως είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της Marvel Studio Kevin Feige, χωρίς όμως να πει αν ήρθαν τελικά σε κάποια συμφωνία.

10 ηθοποιοί που θέλουν απεγνωσμένα να παίξουν σούπερ ήρωες!

4) Eddie Redmayne

Ο τρομερός ηθοποιός Eddie Redmayne, που τα τελευταία χρόνια μας έχει καταπλήξει με τις τρομερές του ερμηνείες στα The Theory of Everything και The Danish Girl, είχε επίσης δηλώσει πως θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια ταινία σαν τους Avengers σε ρόλο ενός περίεργου Άγγλου, επειδή βλέπει το πόσο ευχάριστα είναι τα γυρίσματα της ταινίας για τους ηθοποιούς. Για την ώρα θα τον απολαύσουμε στο ερχόμενο Fantastic Beasts and Where to Find Them!

10 ηθοποιοί που θέλουν απεγνωσμένα να παίξουν σούπερ ήρωες!

5) Emily Blunt

Η ταλαντούχα και πανέμορφη ηθοποιός Emily Blunt, στη συμμετοχή της στο Edge of Tomorrow είχε αποδείξει πως μπορεί να υποδυθεί έναν badass ρόλο. Μάλιστα είχε δηλώσει και την επιθυμία της να υποδυθεί κάποιον χαρακτήρα της Marvel και συγκεκριμένα είχε στο μυαλό της την Captain Marvel, αν και ο ρόλος πήγε τελικά στην Brie Larson (Room). Μάλιστα η Blunt είχε την ευκαιρία στο παρελθόν να υποδυθεί την Black Widow, αλλά απέρριψε τον ρόλο επειδή πίστευε πως εκείνη την περίοδο δεν ήταν έτοιμη για έναν τέτοιο ρόλο.

10 ηθοποιοί που θέλουν απεγνωσμένα να παίξουν σούπερ ήρωες!

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: 15 ερμηνείες ηθοποιών σε ταινίες σούπερ ηρώων που άξιζαν Όσκαρ!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar