Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Το γεγονός ότι κάποιος ηθοποιός είναι ταλαντούχος δεν σημαίνει πως θα παίζει πάντα σε πετυχημένες και ποιοτικές ταινίες. Μερικές φορές το ταλέντο δεν είναι αρκετό για να σώσει μια ταινία, αλλά τι γίνεται όταν οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί παίζουν συνεχώς σε κακές ταινίες; Σε αυτό το αφιέρωμα σας παρουσιάζουμε 10 περιπτώσεις καλών ηθοποιών που δυστυχώς όμως συμμετέχουν πολύ συχνά σε κακής ποιότητας ταινίες.

1) Nicolas Cage

Φυσικά ο Nicolas Cage βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας, καθώς όσο καλός ηθοποιός και αν είναι τόσο δεν το αποδεικνύει στις ταινίες που συμμετέχει. Μετά τη βράβευση του με Όσκαρ Α’ Αντρικού ρόλου στην ταινία «Leaving Las Vegas», o Cage κατάντησε να παίζει σε κάκιστα φιλμ (με εξαιρέσεις φυσικά) με τα Bangkok Dangerous, Next, Ghost Rider, G-Force, Season of the Witch και The Wicker Man να αποτελούν λίγα παραδείγματα. Από την άλλη όμως τα Lord of War, Adaptation, Honeymoon in Vegas, Moonstruck και Matchstick Men δείχνουν πως ο άνθρωπος έχει μεγάλες υποκριτικές ικανότητες.

10 καλοί ηθοποιοί που παίζουν συνεχώς σε κακές ταινίες!

2) Johnny Depp

Μπορεί να τον έχουμε αγαπήσει χάρη στους εκκεντρικούς χαρακτήρες που υποδύεται συνεχώς, αλλά όλοι θα έχετε παρατηρήσει τη μεγάλη κάθοδο του Johnny Depp τα τελευταία χρόνια. Dark Shadows, The Lone Ranger, Mortdecai, The Rum Diary, αλλά και το τελευταίο μέρος της σειράς Pirates of the Caribbean δεν είναι οι ταινίες που θα θέλαμε να θυμόμαστε τον Depp, αν και στο τελευταίο Black Mass ο ηθοποιός απέδειξε πως ακόμα το έχει και πως μπορεί ακόμα να συμμετάσχει σε ποιοτικές ταινίες. Θα καταφέρει όμως να ξαναφτάσει στις παλιές του δόξες και να πάρει ένα Όσκαρ που τόσο του αξίζει;

10 καλοί ηθοποιοί που παίζουν συνεχώς σε κακές ταινίες!

3) Ben Kingsley

Ο μεγάλος ηθοποιός Ben Kingsley έχει αποδείξει άπειρες φορές τις μεγάλες υποκριτικές του ικανότητες, με την ταινία «Gandhi» που του χάρισε Όσκαρ και την «Λίστα του Σίντλερ» να αποτελούν αξιοσημείωτα παραδείγματα. Παρόλα αυτά όμως το μεγάλο πρόβλημα του ηθοποιού να πει «όχι» όταν του ζητούν να παίξει σε μια ταινία, αλλά και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχει συμμετάσχει σε πάνω από 130 ταινίες, με τις μισές να είναι μέτριες προς κακές, αποδεικνύει πως ο Kingsley ειλικρινά δεν μπορεί να ξεχωρίσει μια ποιοτική από μια κακή ταινία.

10 καλοί ηθοποιοί που παίζουν συνεχώς σε κακές ταινίες!

4) Adrien Brody

Άλλο ένα κλασικό παράδειγμα ηθοποιού που γενικά δεν το έχει στις ταινίες που επιλέγει να συμμετάσχει. Ο λόγος για τον Adrien Brody που μπορεί να μας εντυπωσίασε όλους από την ερμηνεία του στον «Πιανίστα», όπου πήρε και το Όσκαρ έχοντας τρομερούς αντιπάλους, αλλά από εκεί και πέρα άρχισε η μεγάλη κάθοδος. Predators, Splice, American Heist, High School, Wrecked αποδεικνύουν πως ο ηθοποιός ενώ έχει μεγάλες υποκριτικές ικανότητες, οι ίδιες οι ταινίες που συμμετάσχει δεν τον βοηθούν να αναδείξει το ταλέντο του.

10 καλοί ηθοποιοί που παίζουν συνεχώς σε κακές ταινίες!

5) John Travolta

Όπως και ο Nicolas Cage που αναφέραμε πριν, έτσι και ο John Travolta ενώ έχει το ταλέντο δεν καταφέρνει να το βγάλει προς τα έξω και διαρκώς συμμετέχει σε κακές ταινίες, στις οποίες σου δίνει την εντύπωση πως βαριέται να υποδυθεί. Αν πέσετε πάνω στις ταινίες Battlefield Earth, Be Cool, Old Dogs, Broken Arrow, Two of a Kind και Lucky Numbers, πραγματικά αλλάξτε στενό. Σίγουρα όμως ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Travolta στα Grease, Face-Off και Pulp Fiction;

10 καλοί ηθοποιοί που παίζουν συνεχώς σε κακές ταινίες!

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: 10 ηθοποιοί που μίσησαν τις superhero ταινίες τους!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

2 Σχόλια σε "10 καλοί ηθοποιοί που παίζουν συνεχώς σε κακές ταινίες!"

Ενημέρωση για
avatar
Ταξινόμηση κατά:   νεότερα | παλαιότερα | περισσότερο βαθμολογημένα
Amalia
Αναγνώστης

Να συμπληρωσω Robert DeNiro ο οποιος τα τελευταία 15 χρόνια κάνει τη μια μετριότητα μετά την άλλη – και μάλιστα από όσο ξέρω είναι συνειδητή επιλογή του. Ψάχνει «ευκολους ρόλους» που απλά θα του προσφέρουν τα προς το ζην, θα ειναι διασκεδαστικοί μέσα στην μετριότητά τους και δεν θα αποτελέσουν πρόκληση πνευματική για αυτον.

Παναγιώτης Λειβαδάρος
Αναγνώστης
Παναγιώτης Λειβαδάρος

Ναι η αληθεια ειναι πως και ο DeNiro θα μπορουσε να μπει ευκολα στη λιστα, οπως και παρα πολλοί άλλοι που παίζουν σε ρόλους «χαρτζιλίκι». Πιστεύω πως οι προηγούμενοι πάντως του έχουν δωσει να καταλάβει!