Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η αλήθεια είναι οτι όταν ανακοινώθηκε η σειρά όλοι ήμασταν κάπως επιφυλακτικοί. Κι αυτό θεωρώ συνέβη λόγω της τραγικά κακής προσπάθειας που έγινε το 2003. Ο Ben Affleck προσπάθησε να ζωντανέψει τον τυφλό σουπερήρωα αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Ευτυχώς η σειρά μας διέψευσε με την ποιότητά της, την ερμηνεία του Charlie Cox και την γενικότερη πορεία της. Για όσους είστε φαν λοιπόν,βρήκαμε και παρουσιάζουμε 12 πραγματάκια που μπορεί και να μη γνωρίζετε για τον Mat Murdock και την κρυφή ζωή του!

1) To Daredevil είναι η πρώτη από τις 4 σειρές του Netflix ((Jessica Jones (2015), Luke Cage (2016) και Iron Fist (2017)) που στο τέλος θα δημιουργήσουν crossover με την μίνι σειρά The Defenders.

12 πράγματα που δεν γνωρίζεις για το Daredevil

2) Είναι το πιο «σκοτεινό» project του Marvel Universe.

3) Η πρώτη σαιζόν του Daredevil είναι η 2η σε παράνομα downloads, πίσω από το Game of Thrones.

4) Ο πρωταγωνιστής Charlie Cox δήλωσε απογοητευμένος που ο Daredevil δεν είχε θέση στο Captain America: Civil War.

5) Το γραφείο απέναντι από αυτό των Murdock-Nelson έχει στην πόρτα ένα λογότυπο για την εταιρεία «Atlas Investments.» Στην πραγματικότητα, το logo έχει πολλές ομοιότητες με αυτό της Atlas Comics, που εξελίχθηκε σε Marvel!

12 πράγματα που δεν γνωρίζεις για το Daredevil

6) Ο Charlie Cox δεν είχε ιδέα ποιος είναι ο Daredevil και μάλιστα έμαθε οτι είναι τυφλός μια μέρα πριν κάνει την οντισιόν για τον ρόλο.

Επόμενη σελίδα ►

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
Βέρα Θεσσαλονικιά, χωρίς όμως παχύ λλλλ! Απόφοιτος του ΑΚΤΟ, με ειδίκευση στο graphic design, κοινώς γραφίστρια, σχεδιάστρια οπτικής επικοινωνίας που λέμε. Co-founder του studio graFistiki creative και υπερήφανη…χορηγός του ημίαιμου χάσκι της! Δεν θα πει ποτέ όχι σε ταξίδι, φυσικά θα πάρει μαζί την φωτογραφική της, θα αναλύσει από πριν ΟΛΑ τα αξιοθέατα (για να ξέρει τι βλέπει), θα φτιάξει λίστα και θα τικάρει όσα επισκέφτηκε! Στο τέλος του ταξιδιού, θα συμμαζέψει με ευλάβεια κάθε λογής σκουπίδι που κουβάλησε πίσω (εισιτήρια, διαφημιστικά, αποδείξεις, συσκευασίες…) και θα τοποθετήσει στο ράφι της βιβλιοθήκης τον ταξιδιωτικό οδηγό, δίπλα σε αυτούς από τα προηγούμενα ταξίδια. Όπως καταλαβαίνετε, έχει ένα μικρό, ελάχιστο θεματάκι με την οργάνωση!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για