Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα που πρέπει να έχει ένας ηθοποιός, είναι να μπορεί να υποδύεται ρόλους που είναι αρκετά διαφορετικοί από τους εαυτούς τους. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συνεχώς στους ομοφυλόφιλους ηθοποιούς, καθώς κάθε φορά που παίζουν έναν straight χαρακτήρα πρέπει να μπουν στο πετσί ενός τελείως διαφορετικού ανθρώπου από αυτόν που είναι. Σε αυτό το αφιέρωμα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε 15 gay ηθοποιούς που υποδύονται συνεχώς straight χαρακτήρες και δεν τους ένοιαξε ο ρατσισμός και τα taboo και δήλωσαν ξεκάθαρα τις προτιμήσεις τους!

1) Neil Patrick Harris

Ο αγαπημένος μας Barney της κωμικής σειράς «How I Met Your Mother» μπορεί να υποδύεται τον γυναικοκατακτητή, αλλά στην πραγματικότητα ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με τον σύντροφο του David Burtka και ζουν ευτυχισμένοι με τα δίδυμα παιδιά τους.

15 διάσημοι ηθοποιοί που είναι ομοφυλόφιλοι!

2) Jim Parsons

Άλλος ένας αγαπημένος μας ηθοποιός που είναι ομοφυλόφιλος είναι ο Jim Parsons, που υποδύεται τον εκκεντρικό Sheldon Cooper της σειράς «The Big Bang Theory«. Ο Parsons έχει σχέση με τον σύντροφο του για σχεδόν 10 χρόνια και σε μια συνέντευξη του χαρακτήρισε αυτό που ζει ως «μια πράξη αγάπης».

15 διάσημοι ηθοποιοί που είναι ομοφυλόφιλοι!

3) Ian McKellen

Ένας άνθρωπος πρότυπο από όλες τις απόψεις. Ο Sir Ian McKellen που τον γνωρίζουμε ως μάγο Gandalf στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και Magneto στα παλιά «X-Men«, πέρα από εξαιρετικός ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που παλεύει για τα πιστεύω του. Μεγάλος αγωνιστής των δικαιωμάτων των gay και μάλιστα δήλωσε τις προτιμήσεις του σε μια εποχή που όλοι του έλεγαν ότι θα καταστρέψει την καριέρα του. Εκείνος όμως τους απέδειξε πως είχαν άδικο!

15 διάσημοι ηθοποιοί που είναι ομοφυλόφιλοι!

4) Ellen Page

Το 2014 η πανέμορφη ηθοποιός Ellen Page δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλη σε μια ομιλία της στην καμπάνια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με όνομα «Time to Thrive». Γενικά έχει υποδυθεί μόνο straight ρόλους με την πιο αξιόλογη στην ταινία «Juno«, όπου παίζει μία ανήλικη κοπέλα που μένει έγκυος.

15 διάσημοι ηθοποιοί που είναι ομοφυλόφιλοι!

5) Kristian Nairn

Ο αγαπημένος μας Hodor του Game of Thrones «Kristian Nairn» δήλωσε χωρίς ενδοιασμό σε συνέντευξη του σε ένα fan site της σειράς πως είναι προνόμιο του να ανήκει στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων και πως είναι πολύ σημαντικό όλοι όσοι ανήκουν σε αυτήν να το δηλώνουν ελεύθερα.

15 διάσημοι ηθοποιοί που είναι ομοφυλόφιλοι!

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: 20 ηθοποιοί που άλλαξαν το όνομα τους για να κάνουν καριέρα!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar