25 διάσημοι ηθοποιοί που είναι επίσης μουσικοί!

0

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Το γνωρίζατε πως πολλοί διάσημοι αστέρες του Hollywood πέρα από τις τρομερές υποκριτικές τους ικανότητες, έχουν και μία ιδιαίτερη κλίση στην μουσική; Άλλοι τραγουδούν, άλλοι παίζουν μουσικά όργανα, άλλοι έχουν μέχρι και την δική τους μπάντα, ενώ άλλοι ξεκίνησαν την καριέρα τους ως μουσικοί πριν γίνουν μεγάλοι ηθοποιοί. Σε αυτό το αφιέρωμα λοιπόν σας παρουσιάζουμε 25 διάσημους ηθοποιούς που είναι παράλληλα και εκπληκτικοί μουσικοί!

1) Robert Downey Jr

Ο αγαπημένος μας Iron Man από την αρχή της καριέρας του είχε αποδείξει πως έχει μια ιδιαίτερη φωνή και πως μπορεί να τραγουδήσει. Πέρα από πολλές συμμετοχές σε διάφορα soundtrack, όπως της ταινίας του Chaplin, ο Robert Downey Jr το 2004 κυκλοφόρησε το μοναδικό του προσωπικό δίσκο με τίτλο «The Futurist» με Jazz τραγούδια.

2) Johnny Depp

Πριν καλά καλά ανακαλύψει το ταλέντο του ως ηθοποιός, ο Johnny Depp είχε όνειρο να γίνει μεγάλος rock star της μουσική σκηνής και συμμετείχε σε πολλά συγκροτήματα, με σπουδαιότερο τους Rock City Angels. Στη συνέχεια όμως και μετά τον πρώτο του γάμο γνώρισε μέσα από γνωστούς τον Nicolas Cage και η καριέρα του πήρε διαφορετική πορεία. Παίζοντας κιθάρα πάντως έχει εμφανιστεί σε συναυλίες των Aerosmith, Marilyn Manson, Alice Cooper και πολλών άλλων καλλιτεχνών.

3) Hugh Laurie

Ως μεγάλος λάτρης της Blues και της Jazz μουσικής, ο τηλεοπτικός γιατρός House το 2011 κυκλοφόρησε τον πρώτο του μουσικό δίσκο με τίτλο «Let Them Talk», ο οποίος μάλιστα έκανε μεγάλη επιτυχία. Το 2013 ήρθε και ο δεύτερος με τίτλο «Didn’t It Rain».

4) Will Smith

Πριν ξεκινήσει την καριέρα του ως ηθοποιός στη σειρά The Fresh Prince of Bel-Air, ο Will Smith ήταν γνωστός rapper και είχε κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους με τον DJ Jazzy Jeff, αλλά και αρκετά solo άλμουμ.

5) Jada Pinkett Smith

Όπως και ο άντρας της Will Smith, έτσι και η Jada Pinkett Smith έχει ακολουθήσει το δρόμο της και στη μουσική σκηνή, όχι όμως στο rap αλλά στο metal. Σχηματίζοντας τo συγκρότημα Wicked Evolution το 2002, η Jada έχει κυκλοφορήσει μαζί τους δύο δίσκους και δίνει πόνο σε κάθε της συναυλία.

Επόμενη σελίδα ►

Δείτε επίσης: 10 ηθοποιοί με ασυνήθιστα χόμπι και συνήθειες!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
3
4
5
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για