Ο Liam Neeson μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο ποιοτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς του Hollywood, αλλά δεν είναι μόνο η υποκριτική του ικανότητα που κάνει τη διαφορά, αλλά και η χαρακτηριστική φωνή του. Και αυτό μπορεί να αποδειχθεί εύκολα, ρίχνοντας μια ματιά στο trailer παρακάτω της νέας του ταινίας με τίτλο «A Monster Calls», όπου ο Neeson χαρίζει τη φωνή του σε ένα τερατώδες δέντρο και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως ακούγεται αρκετά πιο τρομακτικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει.

A Monster Calls trailer: O Liam Neeson σε ρόλο Τέρατος!

Το Monsters Call βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Patrick Ness, ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο της ταινίας και εξιστορεί την περιπέτεια του μικρού Connor (Lewis MacDougall) να βρει λύση για να αντιμετωπίσει την ανίατη ασθένεια της μητέρας του (Felicity Jones). Εκεί όμως που αρχίζει να χάνει την ελπίδα του, ένα τερατώδες δέντρο (Neeson) θα έρθει στη ζωή και θα ακούσει τις προσευχές του Connor. Από τον σκηνοθέτη J.A Bayona του εκπληκτικού «The Impossible», το «A Monster Calls» υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε μια μαγική και αρκετά σκοτεινή περιπέτεια και αποτελεί μία αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή για το σινεμά.

Επίσημη ημερομηνία προβολής στη χώρα μας δεν υπάρχει, αλλά στο εξωτερικό υπολογίζεται για τον Οκτώβριο!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar