Αυτό είναι το νέο Batmobile του

Είτε μιλάμε για comic είτε για ταινίες και σειρές, κατά καιρούς έχουμε δει πολλές και διάφορες παραλλαγές του κλασικού οχήματος του Batman, Batmobile. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά και χαρακτηριστικά οχήματα στην ιστορία των comic. Άλλωστε το ίδιο το Batmobile έβγαλε πολλές φορές τον ήρωα από δύσκολες καταστάσεις, χάρη στα τρελά gadget του και τα τρομερά του όπλα καταστροφής.

Λίγο πριν την προβολή της νέας ταινίας «Batman V Superman: Dawn of Justice» στους κινηματογράφους, η Warner Bros πρόσφερε στο διαδίκτυο ένα μίνι clip όπου έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το νέο Batmobile του Batman, το οποίο για να λέμε την αλήθεια φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό! Το «Batman V Superman» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 24 Μαρτίου!

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz