Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Είτε μιλάμε για comic είτε για ταινίες και σειρές, κατά καιρούς έχουμε δει πολλές και διάφορες παραλλαγές του κλασικού οχήματος του Batman, Batmobile. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά και χαρακτηριστικά οχήματα στην ιστορία των comic. Άλλωστε το ίδιο το Batmobile έβγαλε πολλές φορές τον ήρωα από δύσκολες καταστάσεις, χάρη στα τρελά gadget του και τα τρομερά του όπλα καταστροφής.

Λίγο πριν την προβολή της νέας ταινίας «Batman V Superman: Dawn of Justice» στους κινηματογράφους, η Warner Bros πρόσφερε στο διαδίκτυο ένα μίνι clip όπου έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το νέο Batmobile του Batman, το οποίο για να λέμε την αλήθεια φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό! Το «Batman V Superman» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 24 Μαρτίου!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar