Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μετά το πετυχημένο εισπρακτικά αλλά αρκετά μέτριο «X-Men: Apocalypse«, ήρθε η ώρα του αγαπημένου μας χαρακτήρα Wolverine να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την τρίτη και τελευταία του solo ταινία. Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει επίσημο πως το Wolverine 3 θα έχει τη ταμπέλα του R-Rated (επιτέλους) μετά από την μεγάλη φυσικά επιτυχία του Deadpool, ενώ πολλές φήμες ήθελαν το σενάριο να είναι βασισμένο σε αυτό του comic «Old Man Logan», που παρουσιάζει έναν πιο γερασμένο και σκληρό Wolverine.

Πριν από λίγο καιρό ο ίδιος ο Hugh Jackman ανέβασε δύο φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου στη μία τον βλέπουμε να έχει μεγαλώσει το μούσι του, χωρίς φυσικά αυτό να αποδεικνύει πως θα δούμε τον γερασμένο Logan που είπαμε πριν. Στις νέες όμως φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας και μπορείτε να τις δείτε εδώ, πραγματικά βλέπουμε έναν αγνώριστο Jackman και σίγουρα φέρνει την φήμη πιο κοντά στο να βγει αληθινή.


Υπενθυμίζουμε πως το Wolverine 3 θα προβληθεί τον Μάρτιο του 2017 και θα αποτελεί την τελευταία ταινία του Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για