Άσχημα νέα για τους φαν του «Person of Interest«, καθώς το κανάλι CBS ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της σειράς μετά την προβολή της πέμπτης season της. Ο λόγος ακύρωσης της γνωστής σειράς είναι ότι με τον καιρό η τηλεθέαση της ήταν ολοένα και λιγότερη και δεν εκπλήρωνε τους στόχους των δημιουργών της. Τα καλά νέα είναι ότι θα απολαύσουμε την πέμπτη season γρηγορότερα από ότι συνήθως, καθώς το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης season θα προβληθεί στις 3 Μαΐου, ενώ θα προβάλλονται δύο επεισόδια αντί για ένα την εβδομάδα, με το μεγάλο φινάλε της σειράς να είναι στις 21 Ιουνίου.

Το τελείωμα του «Person of Interest» μας το είχε προϊδεάσει και ο παραγωγός της σειράς J.J Abrams, ο οποίος παλαιότερα είχε δηλώσει πως η πέμπτη season ίσως είναι και η τελευταία, κάτι που επιβεβαιώνεται τώρα. Για όσους δεν γνωρίζουν, το «POI» είχε ως πρωταγωνιστές τον πράκτορα John Reese (Jim Caviezel) και τον προγραμματιστή Harold Finch (Michael Emerson), οι οποίοι με τη βοήθεια μιας ειδικής μηχανής μπορούσαν να ανακαλύψουν την ταυτότητα πολιτών που επρόκειτο να μπλεχτούν σε μελλοντικά εγκλήματα.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar