Μία από τις πολλές εκπλήξεις του 2015, ήταν η συνέχεια του γνωστού franchise Terminator με τίλτο «Terminator Genisys», το οποίο τελικά ήταν περισσότερο ένα reboot παρά ένα sequel της σειράς. Η Paramount σχεδίαζε να δημιουργήσει μια νέα τριλογία και για αυτό το λόγο αποφάσισε τότε να χρησιμοποιήσει το μεγάλο της πυροβολικό που δεν είναι άλλο από τον Arnold Schwarzenegger, ο οποίος έπαιξε μετά από 12 χρόνια ξανά το ρόλο του τρομερού εξολοθρευτή.

Παρόλα αυτά η ταινία δεν πήγε καθόλου καλά στο box office, καθώς οι εισπράξεις ήταν μόλις $89 εκατομμύρια στην Αμερική, με αποτέλεσμα η Paramount να βγάλει από το πρόγραμμα κυκλοφορίας των νέων ταινιών της το sequel του Terminator Genisys, χωρίς όμως ακόμα να έχει ανακοινώσει επίσημα πως η ταινία ακυρώνεται οριστικά. Μάλιστα στη θέση της ταινίας που θα κυκλοφορούσε στις 19 Μαΐου του 2017, έβαλε την ερχόμενη ταινία Baywatch, δηλαδή της γνωστής σειράς ναυαγοσωστών με πρωταγωνιστές τους Dwayne «The Rock» Johnson, Zac Efron και Alexandra Daddario. Άραγε αυτή η κίνηση της Paramount σηματοδοτεί το τέλος του franchise ή μήπως έχει άλλα σχέδια για το sequel, όπως να το κυκλοφορήσει σε μια πιο εμπορική περίοδο;

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar