Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που η Disney ανακοίνωσε πως θα μεταφέρει πολλά πετυχημένα της animation σε live-action ταινίες. Δύο από τις πιο πολυαναμενόμενες είναι τα Aladdin και Dumbo, με την εταιρία πρόσφατα να ανακοινώνει επίσημα ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί που θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Όσον αφορά τον Aladdin, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον αναλάβει ο Mena Massoud, ο οποίος θα συμμετάσχει και στην ερχόμενη τηλεοπτική σειρά Jack Ryan. Τον ρόλο της Jasmine θα τον αναλάβει η Naomi Scott που είδαμε πρόσφατα στο Power Rangers, ενώ τη φωνή του εκκεντρικού Genie που είχε υποδυθεί εξαιρετικά στο animation ο Robin Williams, θα την αναλάβει ο Will Smith. Από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα αναλάβει τον κακό της υπόθεσης Jafar, αν και φήμες θέλουν τον Tom Hardy να τον υποδύεται.  Η ταινία θα έχει σκηνοθέτη τον Guy Ritchie των ταινιών Snatch, RocknRolla και King Arthur: The Legend of the Sword και ακόμα δεν έχει επίσημη ημερομηνία προβολής.

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι ηθοποιοί των ταινιών Aladdin και Dumbo!

Όσον αφορά τον Dumbo, τη σκηνοθεσία της ταινίας θα την αναλάβει ο Tim Burton (Edward Scissorhands, Ed Wood, Batman), ο οποίος θα ξανασυνεργαστεί με αρκετούς ηθοποιούς για το project. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε τους ηθοποιούς Michael Keaton, Eva Green, Danny DeVito σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ο σκηνοθέτης για πρώτη φορά θα συνεργαστεί με τον Colin Farrell. Σε δευτερεύοντες ρόλους θα συμμετάσχουν οι ανερχόμενοι Nico Parker και Finley Hobbins, ο Roshan Seth (Indiana Jones and the Temple of Doom), ο DeObia Oparei (Independence Day: Resurgence), η Sharon Rooney (Two Doors Down) και ο Douglas Reith (Downton Abbey).

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι ηθοποιοί των ταινιών Aladdin και Dumbo!

Επίσης ανακοινώθηκε και η επίσημη πλοκή της ταινίας Dumbo, η οποία θα παρουσιάσει τον πρώην σταρ τσίρκου Holt Farrier (Farrell), του οποίου η ζωή βρίσκει τα πάνω κάτω όταν γυρίσει από τον πόλεμο. Ο ιδιοκτήτης του τσίρκου Max Medici (DeVito) βάζει τον Holt να φροντίσει ένα νεογέννητο ελέφαντα, του οποίου όμως τα τεράστια αυτιά προκαλούν γέλιο στους θεατές του τσίρκου. Όταν όμως τα παιδιά του Holt (Parker και Hobbins) ανακαλύψουν πως ο Dumbo μπορεί να πετάξει, ο επιχειρηματίας V.A. Vandevere (Keaton) και η καλλιτέχνης Colette Marchant (Green) θα προσπαθήσουν να τον εκμεταλλευτούν.

Η live-action ταινία Dumbo θα προβληθεί στις 29 Μαΐου του 2019.

Δείτε επίσημα: Δείτε ποιοι ηθοποιοί θα κάνουν τις φωνές των Timon και Pumbaa στη live-action ταινία Lion King!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για