Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Το νέο φιλμ «Alice Through the Looking Glass» έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους και για αυτό το λόγο η Disney μας παρουσιάζει το τελικό του trailer, το οποίο θα λέγαμε πως είναι αρκετά εντυπωσιακό. Η ταινία αποτελεί sequel του «Alice in Wonderland» που προβλήθηκε το 2010 και πήγε καλά στο box-office, αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και το κοινό. Στο sequel φυσικά επιστρέφει όλο το εντυπωσιακό cast του πρώτου μέρους, Johnny Depp, Anna Hathaway, Helena Bonham Carter, ενώ ενδιαφέρον αποτελεί η ανάμειξη του Sacha Baron Cohen (Borat, The Dictator) στο ρόλο του κακού. Τέλος, ο Tim Burton αυτή τη φορά θα επιστρέψει μόνο ως παραγωγός, καθώς παρέδωσε τη θέση του σκηνοθέτη στον James Bobin (The Muppets).

Όσον αφορά τo σενάριο, έχοντας περάσει αρκετός καιρός από την πρώτη επίσκεψη της στη Χώρα των Θαυμάτων, η Alice (Mia Wasikowska) επιστρέφει και έχει ως αποστολή να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να σώσει τον αγαπημένο της φίλο Mad Hatter (Johnny Depp). Εκεί θα έρθει σε επαφή με όλους τους φίλους και εχθρούς της, σε μια μεγάλη κούρσα με κύριο αντίπαλο της τον Χρόνο (Sacha Baron Cohen)!

Το Alice Through the Looking Glass θα προβληθεί στη χώρα μας στις 26 Μαΐου!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για