Όταν ο Ridley Scott κυκλοφόρησε το 2012 το «Prometheus», το οποίο αποτελούσε prequel των επιτυχημένων του ταινιών «Alien«, πίστευε πως το φιλμ θα πήγαινε πολύ καλύτερα στις εισπράξεις και στις κριτικές. Παρόλα αυτά και μετά από πολλές συζητήσεις, η μερική επιτυχία του Προμηθέα ήταν αρκετή για να ωθήσει τον Scott στο να προχωρήσει σε sequel του, το οποίο θα έχει τίτλο «Alien: Covenant» και θα αποτελέσει την έκτη ταινία «Alien» που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Για όσους δεν θυμούνται, το «Prometheus» εξιστορούσε την περιπέτεια των Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) και David (Michael Fassbender), που μαζί με το πλήρωμα του σκάφους «Προμηθέας» ξεκίνησαν ένα ταξίδι για έναν μακρινό πλανήτη, στον οποίο σύμφωνα με ενδείξεις βρίσκεται η απάντηση για τη δημιουργία της ανθρωπότητας. Όταν όμως θα φτάσουν εκεί, θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα εξωγήινο είδος που θέλει να αφανίσει την ανθρωπότητα.

Alien Covenant: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, το «Alien: Covenant» θα διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Προμηθέα» και θα δούμε το πλήρωμα του σκάφους Covenant, το οποίο θα βρει στον δρόμο του έναν νέο κόσμο που θεωρείται πως κάποτε ήταν ένας παράδεισος. Παρόλο όμως που θα πιστέψουν πως ο κατεστραμμένος πλέον πλανήτης είναι έρημος, σύντομα θα ανακαλύψουν πως δεν είναι μόνοι και πως ο μοναδικός της κάτοικος είναι το ανδροειδές (πλέον) David, δηλαδή ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Michael Fassbender στο «Prometheus».

Alien Covenant: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής!

O Fassbender όμως δεν θα είναι ο μοναδικός από το cast του Προμηθέα που θα επιστρέψει στο Covenant, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Noomi Rapace θα αναπαραστήσει ξανά τον ρόλο της Elizabeth Shaw. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι δεν αναφέρεται πουθενά στην επίσημη περίληψη του σεναρίου, το πιο πιθανό η Rapace θα εμφανιστεί για λίγα λεπτά, με πολλούς μάλιστα να μιλούν πως ίσως να εμφανιστεί σε flashbacks ή σε φαντασιώσεις του David.

Τώρα όσον αφορά τα νέα μέλη, η πρωταγωνίστρια του «Alien: Covenant» θα είναι η χαρακτήρας Daniels (Katherine Waterston), η οποία όμως θα παίζει μεγαλύτερο ρόλο στην ταινία από ότι θα περιμένουμε. Σύμφωνα με φήμες, ο Scott θέλει να συνδέσει την νέα του ταινία με το πρώτο «Alien» του 1979 και αυτές οι συνδέσεις θα σοκάρουν τους φαν του franchise. Το site «Playlist» μάλιστα είχε αναφέρει πως η χαρακτήρας Daniels θα συνδέεται άμεσα με την Ripley (πρωταγωνίστρια των παλιών Alien), αν και τα studio μέχρι στιγμής δεν έχουν δηλώσει τίποτα επίσημα.

Alien Covenant: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής!

Μέχρι στιγμής αυτές είναι οι κύριες πληροφορίες που έχουμε για το «Alien: Covenant», το οποίο έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τον Αύγουστο του 2017. Αναμένουμε το πρώτο trailer της ταινίας!!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar