Τις προάλλες καθώς παρακολουθούσα την φοβερή τέταρτη season της σειράς «House of Cards» που έχει ως πρωταγωνιστή τον αδίστακτο πολιτικό της Αμερικής Frank Underwood, έβλεπα την τρομερή ερμηνεία του Kevin Spacey και φανταζόμουν πως θα ήταν η σειρά αν στη θέση του βρισκόταν ο Bryan Cranston της σειράς Breaking Bad. Ε λοιπόν δεν ζήταγα καλύτερα το joker, καθώς η επόμενη ταινία του αγαπημένου μας «Heisenberg» έχει τίτλο «All the Way» και θα έχει πολιτικό χαρακτήρα, με τον ηθοποιό να υποδύεται τον Πρόεδρο της Αμερικής Lyndon B. Johnson!

Η νέα δουλειά του Cranston θα έχει τη μορφή τηλεταινίας και θα έχει ως θέμα τη ζωή του Προέδρου Johnson που ανέλαβε την προεδρία μετά τη δολοφονία του John F. Kennedy, κάτι που σημαίνει πως θα πιαστεί απροετοίμαστος και θα τα βρει όλα χαοτικά. Και επειδή όλοι γνωρίζουμε τι εστί Cranston και τον έχουμε δει εν δράση σε ρόλο που πρέπει να γίνει δολοπλόκος για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του, σίγουρα το «All the Way» αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρον δουλειά!

Η τηλεταινία θα προβληθεί στο κανάλι HBO στις 21 Μαΐου!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar