Πώς να ακούτε τραγούδια από YouTube στο παρασκήνιο σε Android!

Το YouTube είναι το καλύτερο site για να ακούσει κανείς μουσική, μιας και διαθέτει τραγούδια, συναυλίες, διασκευές μουσικών κομματιών, κλπ.

Όταν χρησιμοποιούμε την υπηρεσία μέσω υπολογιστή, έχουμε συνηθίσει να αφήνουμε τα βίντεο με την αγαπημένη μουσική μας να παίζουν στο παρασκήνιο. Μια ελαχιστοποίηση του παραθύρου του browser είναι αρκετή για να μας επιτρέψει να κάνουμε οτιδήποτε άλλο θέλουμε, χωρίς να διακοπεί η αναπαραγωγή του βίντεο.

Στις κινητές συσκευές τα πράγματα είναι λίγο πιο περιορισμένα, όμως σύμφωνα με το βίντεο στο τέλος του άρθρου, υπάρχει τρόπος για αναπαραγωγή YouTube βίντεο στο προσκήνιο για Android και iOS συσκευές.

Αναπαραγωγή YouTube βίντεο στο παρασκήνιο σε Android

Για τις ανάγκες του παρακάτω οδηγού, θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στην Android συσκευή σας την εφαρμογή Firefox.

Πώς να ακούτε τραγούδια από YouTube στο παρασκήνιο σε Android!1. Ανοίξτε το Firefox και επισκεφθείτε τη διεύθυνση m.youtube.com.

2. Βρείτε το βίντεο του οποίου τη μουσική θέλετε να ακούσετε και ξεκινήστε την αναπαραγωγή του.

3. Στο σημείο αυτό έχετε δύο επιλογές:

α. Μπορείτε να ανοίξετε νέα καρτέλα στον Firefox και να συνεχίσετε την πλοήγηση σας στο ίντερνετ χωρίς να σταματήσει η αναπαραγωγή του βίντεο.

β. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Home της Android συσκευής σας, αυτό δηλαδή που σας μεταφέρει στην αρχική σελίδα. Με τον τρόπο αυτό η αναπαραγωγή του βίντεο δε θα σταματήσει και μπορείτε να ανοίξετε άλλες εφαρμογές (π.χ. παιχνίδια) ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Επιλέγοντας τον β τρόπο, ανοίγοντας και πάλι τον Firefox θα μεταφερθείτε στη σελίδα του YouTube βίντεο. Εκεί μπορείτε να σταματήσετε την αναπαραγωγή του και να επιλέξετε άλλο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόματη επανάληψη τραγουδιού στο YouTube με δύο κλικ!

Τέλος, ακολουθεί το βίντεο από το οποίο εμπνεύστηκα για τον παραπάνω οδηγό.

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz