Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ένας μικρός χαμός με το πολυαναμενόμενο «Guardians of the Galaxy Vol. 2», καθώς όλοι ψάχνουν να βρουν ποιους χαρακτήρες θα υποδυθούν τα νέα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο cast. Τα νέα μέλη περιλαμβάνουν τους Pom Klementieff στο ρόλο της Mantis, τον Chris Sullivan ως Taserface, τον Tommy Flanagan ως Tullk και φυσικά τους Kurt Russell και Sylvester Stallone σε ρόλους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί, αν και ένας από τους δύο φημίζεται πως θα υποδυθεί τον πατέρα του Star-Lord (Chris Pratt).

Πέρα όμως από όλους αυτούς, τον Μάρτιο το site «Comic Book Movie» είχε αρχικά αναφέρει πως η πανέμορφη ηθοποιός Elizabeth Debicki (The Man from U.N.C.L.E., The Night Manager) θα υποδυθεί την villain της ταινίας, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει σήμερα το site «JoBlo«.

Αποκαλύφθηκε ο κακός του Guardians of The Galaxy 2;

Σύμφωνα λοιπόν με τις δύο πηγές, η Debicki πρόκειται να υποδυθεί την χαρακτήρα Ayesha ή αλλιώς Her ή Kismet ή Paragon, η οποία αποτελεί αποτέλεσμα ενός πειράματος του group επιστημόνων «The Enclave» που ήθελαν να δημιουργήσουν δύο τέλειας μορφής ανθρώπους, με σκοπό να ξεκινήσουν από την αρχή τον ανθρώπινο πολιτισμό (κάτι σαν Αδάμ και Εύα). Το πρώτο δημιούργημα αποτελεί ο Him και το δεύτερο η Her, με τον έναν να αναζητεί τον άλλον με σκοπό να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν έχει γίνει επίσημο από τους δημιουργούς της ταινίας, αν και το site JoBlo αναφέρει πως οι πηγές τους είναι πολύ έγκυρες!

Το Guardians of the Galaxy Vol. 2 θα προβληθεί το Καλοκαίρι του 2017, με τους Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Dave Bautista, και Vin Diesel να επιστρέφουν στους αρχικούς τους ρόλους!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar