Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Batman V Superman: Dawn of Justice», οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δικιά τους καμπάνια, ρωτώντας τον κόσμο ποιος από τους δύο πιστεύουν ότι θα νικήσει στη μεγάλη μάχη τους. Από τη μία πλευρά έχουμε τον Henry Cavill (Superman), ο οποίος συζητά με μικρά παιδιά και προσπαθεί να τα πείσει πως ο Superman είναι πιο κουλ από τον Batman και από την άλλη έχουμε τον Ben Affleck (Batman), ο οποίος βγαίνει στους δρόμους με το νέο του Batmobile και χαρίζει μία βόλτα σε έναν τυχερό τουρίστα. Τα δύο βίντεο που ακολουθούν είναι απλά ξεκαρδιστικά!

Φυσικά οι ενέργειες των δύο πρωταγωνιστών της ταινίας γίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα από τις δωρεές θα μοιραστούν στις τρεις μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις Eastern Congo Initiative, The SEED Project και Durrell Wildlife Conservation Trust. Επίσης, όσοι φανς κάνουν δωρεά μέχρι $10 θα μπουν σε έναν διαγωνισμό που περιέχει σούπερ δώρα όπως μία βόλτα με το Batmobile, φωτογραφίσεις με το cast της ταινίας και μία πτήση με ελικόπτερο. Οι δωρεές γίνονται εδώ!

Το Batman V Superman θα προβληθεί στη χώρα μας στις 24 του μηνός και σίγουρα αποτελεί τη πιο must επιλογή από τις ταινίες που θα προβληθούν τον Μάρτιο!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar