Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μετά το αρκετά απογοητευτικό «Batman V Superman: Dawn of Justice«, ήρθε η ώρα να δούμε την νέα ταινία της DC, η οποία όμως αυτή τη φορά θα έχει τη μορφή animation και θα έχει για άλλη μια φορά για πρωταγωνιστή τον Batman. Ο λόγος για το «Batman: The Killing Joke», το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο graphic novel που κυκλοφόρησε το 1988 του Alan Moore, τον δημιουργό δηλαδή και των comic «V for Vendetta», «From Hell», «Watchmen» κα. Το νέο animation που θα κυκλοφορήσει απευθείας σε DvD και Blu-Ray, θα φέρει για άλλη μια φορά αντιμέτωπους τους δύο μεγαλύτερους εχθρούς της DC, δηλαδή τον Batman και τον Joker.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο σκοτεινά και σοβαρά από ότι έχουμε συνηθίσει, καθώς ο Joker επιτίθεται στην οικογένεια του Υπαστυνόμου Gordon, με σκοπό να αποδείξει για άλλη μια φορά το πόσο διαβολικός είναι. Το «Batman: The Killing Joke» επίσης θα είναι η πρώτη R-Rated animation ταινία της εταιρείας και όπως αναφέρει και το ίδιο το trailer, πρόκειται για την πιο σοκαριστική ιστορία μεταξύ των δύο χαρακτήρων. Τέλος, αποτελεί μεγάλο ενδιαφέρον η μεγάλη επιστροφή του Mark Hamill (Star Wars) στην φωνή του Joker, αλλά και του Kevin Conroy στην φωνή του Batman αντίστοιχα.

Το «Batman: The Killing Joke» θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Comic-Con International του Σαν Ντιέγκο και όπως αναφέρει και το trailer «The Madness Begins». Είστε έτοιμοι;

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar