Ο μεγάλος ηθοποιός Mel Gibson επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη έπειτα από δύο χρόνια απουσίας και έρχεται με έναν ακόμα bad-ass ρόλο, όπως άλλωστε τον έχουμε συνηθίσει. Ο λόγος για την νέα περιπέτεια «Blood Father», όπου ο Gibson υποδύεται τον πρώην κατάδικο John Link, που είχε κατηγορηθεί για αλκοολισμό και χρήση ναρκωτικών (αλήτη με λίγα λόγια..), ο οποίος πλέον βγάζει τα προς το ζην κάνοντας τατουάζ. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν θα επανενωθεί με την κόρη του, την οποία έχει χρόνια να την δει και θα πρέπει να την προστατέψει από εμπόρους ναρκωτικών που προσπαθούν να την σκοτώσουν.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ την έχει αναλάβει ο Jean-Francois Richet, της ταινίας «Public Enemy: Killer Instict» και βλέποντας το trailer παρακάτω μπορούμε να πούμε πως το «Blood Father» αποτελεί μια αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή για το μέλλον. Ο Gibson πέρα από τα «Expendables 3» και «Machete Kills», έχει να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία από το «Get the Gringo» του 2012, θα δώσει για άλλη μια φορά μάχη για να επιστρέψει για τα καλά στις παλιές του δόξες.

Επίσημη ημερομηνία προβολής στη χώρα μας, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα για το φιλμ «Blood Father», αν και όπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνει τέλη Αυγούστου!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar