Όταν το 2007 κυκλοφόρησε το «Bourne Ultimatum» όλοι πιστέψαμε πως θα ήταν η τελευταία φορά που θα βλέπαμε τον Matt Damon στο ρόλο του πράκτορα Jason Bourne, καθώς η ιστορία του φάνηκε να φτάνει στο τέλος της. Το 2012 η Universal προσπάθησε να συνεχίσει το franchise με διαφορετικό πρωταγωνιστή φέρνοντας τον Jeremy Renner (The Avengers) στο φιλμ με τίτλο «The Bourne Legacy», αλλά δεν κατάφερε όμως να φτάσει την μεγάλη επιτυχία των προκάτοχων του. Αφού λοιπόν έμαθε από το λάθος της, η γνωστή εταιρία αποφάσισε να φέρει επιτέλους πίσω τον μεγάλο πρωταγωνιστή της για την πέμπτη συνέχεια της σειράς με τίτλο «Jason Bourne» και βλέποντας μια ματιά στο πρώτο trailer της ταινίας, θα λέγαμε πως ο Damon επιστρέφει πιο badass από ποτέ!

Μπορεί το Bourne 5 να έχει προγραμματιστεί να προβληθεί φέτος το καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η επίσημη πλοκή της ταινίας. Το μόνο που έχει βγει στην δημοσιότητα είναι ότι ο Jason Bourne έπειτα από αρκετά χρόνια εξαφάνισης του, ξανακάνει απροσδόκητα την εμφάνιση του σε μια χρονική στιγμή όπου ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρωτοφανή αστάθεια. Την πέμπτη συνέχεια θα την σκηνοθετήσει ο Paul Greengrass, που είχε αναλάβει και τα «The Bourne Ultimatum» και «The Bourne Supremacy», ενώ το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι η συμμετοχή του μεγάλου Tommy Lee Jones στην ταινία.

Το «Jason Bourne» θα προβληθεί στη χώρα μας την 1 Σεπτεμβρίου!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar