Η τηλεοπτική σειρά Breaking Bad μάς κράτησε συντροφιά από το 2008 έως και το 2013, αφήνοντας πίσω της εξαιρετικές κριτικές, ένα υψηλό σκορ 9,5/10 στην βαθμολογία των χρηστών του IMDb και ένα ακόμη υψηλότερο 97/100 στο Rotten Tomatoes.

Όσο περίεργο κι αν σας φανεί αυτό που θα πω, στο YouTube κυκλοφορεί ένα βίντεο remix από τις τελευταίες 3 σεζόν του Breaking Bad και είναι τόσο μα τόσο καλό, που το θεωρώ αντάξιο της τόσο εκπληκτικής σειράς.

Αλήθεια, δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Περιέχει τους αγαπημένους μας Walter White, Jesse Pinkman και Hank Schrader, καθώς και άλλους λιγότερο σημαντικούς χαρακτήρες όπως ο Mike Ehrmantraut, ο Saul Goodman, κλπ. Ευτυχώς, λείπει η μισητή Skyler.

Κυρίες και κύριοι, απολαύστε τα επόμενα 2 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα, και επειδή ξέρω πως δεν είναι αρκετά, σας προτείνω να πατήσετε τη «Ροή» μέσα στο βίντεο.

Τέλος, σας αφήνω ως bonus video το remix από τις πρώτες δύο σεζόν, με το καλύτερο σημείο του να ξεκινά στο 1:09 (χεχε).

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar