Κυκλοφόρησαν τρία νέα μίνι βίντεο της πολυαναμενόμενης δραματικής/γουέστερν ταινίας του Martin Koolhoven, από τα οποία μπορούμε να καταλάβουμε πως πρόκειται για ένα φιλμ που αξίζει να του ρίξουμε μια ματιά. Έχοντας για πρωταγωνιστές τους Dakota Fanning και τον Guy Pearce, αλλά και τους star του Game of Thrones Kit Harrington «aka Jon Snow» και Carice Van Houten «aka Melisandre», το φιλμ εξιστορεί την περιπέτεια της μικρής Liz που προσπαθεί να ξεφύγει από τον νέο διαβολικό και εκδικητικό ιεροκύρηκα (Pearce).

Το Brimstone προβλήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου σε φεστιβάλ της Ιταλίας και έκλεψε τις εντυπώσεις και έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 12 Σεπτεμβρίου επίσης στην Ιταλία και στις 13 Οκτωβρίου στην Αγγλία. Ημερομηνία προβολής σε υπόλοιπες χώρες δεν έχει γίνει γνωστή!

Τα βίντεο αφαιρέθηκαν από το YouTube.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar