Ο δημιουργός των τρομακτικών βιβλίων φαντασίας Stephen King, που έχει τρομοκρατήσει αρκετές γενιές με τις φοβερές του ιστορίες, είναι ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς όλων των εποχών και δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι κινηματογραφικές βιομηχανίες επιλέγουν πολλές φορές να φέρουν στη μεγάλη οθόνη πολλά έργα του. «The Shining«, «The Mist«, «The Green Mile» είναι μερικά παραδείγματα, αλλά αυτή τη φορά έρχεται ένα διαφορετικό έργο του στον σινεμά, το οποίο έχει τίτλο «Cell».

To «Cell» που κυκλοφόρησε το 2006 έρχεται στους κινηματογράφους και θα ξαναφέρει μαζί τους Samuel L. Jackson και John Cusack, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί ξανά μαζί στο φιλμ τρόμου «1408«, επίσης του King. Στη νέα ταινία, ένας καλλιτέχνης (Cusack) θα γίνει μάρτυρας ενός τρομερού φαινομένου: ένα μυστήριο σήμα που εκπέμπεται μέσω του παγκόσμιου δικτύου κινητής τηλεφωνίας, μετατρέπει την πλειοψηφία των ανθρώπων σε zombie δολοφόνους. Ο ίδιος θα ενώσει τις δυνάμεις του με άλλους επιζώντες με σκοπό να βρει τον χαμένο του γιο και τον υπαίτιο της όλης κατάστασης. Το πρώτο trailer της ταινίας φαίνεται αρκετά υποσχόμενο και γενικά σε όσους αρέσουν ταινίες με θέμα αποκαλυπτικές καταστροφές και επιβίωση, το Cell αποτελεί την κατάλληλη επιλογή.

Το «Cell» θα προβληθεί τον Ιούλιο!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar