Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Αν σας αρέσουν οι ταινίες με κεντρικό θέμα την επιβίωση, τότε η νέα ταινία με τίτλο «Deepwater Horizon» είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Ο σκηνοθέτης Peter Berg που μας έφερε το τρομερό «Lone Survivor«, συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον ηθοποιό Mark Wahlberg και μας υπόσχονται άλλη μια ατελείωτη περιπέτεια!

Το φιλμ περιγράφει την αληθινή ιστορία του τρομερού ατυχήματος μετά από μεγάλη έκρηξη στην εξέδρα που γινόταν η γεώτρηση στο πηγάδι Deepwater Horizon, προκαλώντας μάλιστα τη μεγαλύτερη διαρροή πετρελαίου στα ύδατα των ΗΠΑ. Μαζί με τον Wahlberg συμπρωταγωνιστεί η Kate Hudson και οι δύο παλαίμαχοι Kurt Russell και John Malkovich. Δείτε παρακάτω το τρομερό τρέιλερ της ταινίας.

Το Deepwater Horizon θα προβληθεί τέλη Σεπτέμβρη!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για