Η πολυαναμενόμενη Season 7 του Walking Dead δεν απέχει πολύ και όσο πλησιάζει η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας, τόσο μεγαλώνει και η αγωνία μας για να μάθουμε ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα πεθάνει από τα χέρια του τρομερού κακού Negan.

Το κανάλι AMC φυσικά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί την κατάσταση και να παρατείνει και άλλο την αγωνία μας, κυκλοφορώντας μίνι tv spots για κάθε έναν προτεινόμενο που θα βρεθεί θύμα της Lucille (το ρόπαλο του Negan). Με τον ηθοποιό Jeffrey Dean Morgan πάντως που υποδύεται τον τρομερό κακό, να είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ποιους τρεις χαρακτήρες δεν σκοτώνει (αν είπε αλήθεια!), όλοι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία ποιος θα είναι ο άτυχος της ομάδας.

Υπομονή και στις 23 Οκτωβρίου θα μάθουμε!

Update: Τα βίντεο αφαιρέθηκαν από το YouTube.

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz