Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Το Super Bowl ή αλλιώς το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά χθες στην Αμερική με την 50στή διοργάνωση του. Και φυσικά αφού μιλάμε για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής, οι τηλεθεάσεις φτάνουν σε υψηλά επίπεδα κάνοντας το την καλύτερη χρονική περίοδο για διαφημίσεις. Τα κόστος διαφήμισης στο Super Bowl είναι αστρονομικό, αλλά για τις εταιρίες ταινιών είναι μηδαμινό, οπότε όπως καταλάβατε τα trailer εμπορικών ταινιών κυριαρχούν στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός. Πολλοί μάλιστα επιλέγουν το Super Bowl για να προβάλλουν το πρώτο trailer μιας ταινίας, όπως φέτος έγινε με την πέμπτη συνέχεια του Bourne. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα trailer που παίχτηκαν κατά τη διάρκεια του Super Bowl, τα οποία μπορεί να είναι πιο μικρά σε διάρκεια από τα κανονικά, αλλά δείχνουν αρκετά για να σε πείσουν!

1) Deadpool

2) X-Men: Apocalypse

3) Hulk και Ant-Man

4) Independence Day Resurgence

5) Teenage Mutant Ninja Turtles 2

6) Bourne 5

7) Captain America: Civil War

8) The Jungle Book

9) 10 Cloverfield Lane

10) The Secret Life of Pets

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar