Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μετά τον τραγικό θάνατο του Paul Walker, τον πρωταγωνιστή δηλαδή της σειράς ταινιών «Fast and Furious», είναι λογικό η Universal Pictures να αρχίσει να ψάχνει ένα νέο μέλος για να αναπληρώσει τη θέση του. Η γνωστή εταιρεία μπορεί να άργησε λίγο, αλλά τελικά κατάφερε να βρει ένα μεγάλο όνομα για το cast της, που δεν είναι άλλο από την πασίγνωστη Charlize Theron. Η αλήθεια είναι πως καιρό τώρα είχαν ακουστεί φήμες πως η sexy ηθοποιός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να κλείσει τον ρόλο, ενώ μάλιστα άλλες φήμες την ήθελαν να υποδύεται κακό χαρακτήρα!

Δείτε ποια γνωστή ηθοποιός είναι το νέο μέλος του Fast 8!

Φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι χαρακτήρα θα υποδυθεί η Theron στην όγδοη συνέχεια του franchise, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η ίδια έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πως είναι ικανή να συμμετάσχει σε ταινία δράσης και να παίξει έναν bad-ass ρόλο, με το πρόσφατο «Mad Max: Fury Road» να είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ο F. Gary Gray που έχει ξανασυνεργαστεί με την Theron στο «The Italian Job» θα είναι ο σκηνοθέτης του Fast 8, με τους Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez και Eva Mendes να επιστρέφουν ξανά στους γνωστούς τους ρόλους.

Χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το σενάριο, το Fast 8 έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τον Απρίλιο του 2017!  

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για