Μνημόνιο φαίνεται να έπεσε στο ABC, καθώς μετά την ακύρωση της σειράς «Nashville» το κανάλι πήρε φόρα και προχωρά σε νέες περικοπές και μέσα σε μία ημέρα ανακοίνωσε την ακύρωση τριών ακόμα σειρών της, που δεν είναι άλλες από τα «The Muppets» και «Agent Carter» της Marvel, ενώ μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί η ακύρωση του «Castle» έπειτα από οκτώ ολόκληρες season. Η απόφαση ακύρωσης του Castle πάρθηκε μετά την ανακοίνωση της πρωταγωνίστριας Stana Katic, που υποδύεται την Kate Beckett από το πρώτο επεισόδιο, πως επιθυμεί να αποχωρήσει αφήνοντας έτσι τον συμπρωταγωνιστή της Nathan Fillion ολομόναχο και φυσικά ανίκανο να καλύψει το μεγάλο κενό. Έτσι η οριστική ακύρωση της σειράς φάνηκε η καλύτερη επιλογή για το κανάλι, αφήνοντας όμως πολλούς φανς απογοητευμένους.

Δείτε ποιες σειρές ακυρώθηκαν από το κανάλι ABC!

Όσον αφορά τώρα τις σειρές «The Muppets» και «Agent Carter», η ακύρωση τους γίνεται λόγω χαμηλής τηλεθέασης που δεν ικανοποιούσαν τις ανάγκες του καναλιού. Τα νέα όμως συνεχίζονται, καθώς το κανάλι επίσης ανακοίνωσε πως δεν θα προχωρήσει καν στο ξεκίνημα της νέας σειράς της Marvel «Most Wanted» που θα αποτελούσε spin-off του «Agents of Shield» (επίσης του ABC) και θα είχε πρωταγωνιστές τους Adrianne Palicki και Nick Blood ως πράκτορες της οργάνωσης.

Με το αφεντικό του ABC να φαίνεται πως τρελάθηκε, αναμένουμε να δούμε αν το κανάλι θα προχωρήσει σε νέες περικοπές. Κανείς δεν είναι ασφαλής!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar