Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Καιρό τώρα είχαν ακουστεί φήμες πως πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα από τα καλύτερα έργα του διάσημου συγγραφέα τρομακτικών ιστοριών Stephen King στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για τη σειρά βιβλίων «Dark Tower», που το πρώτο μέρος του κυκλοφόρησε το 1982 με τίτλο «The Gunslinger» και από τότε έχει άλλες επτά συνέχειες πουλώντας εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Οι φήμες μεταφοράς του βιβλίου στον κινηματογράφο είχαν ξεκινήσει από το 2007 και είχαν ακουστεί τα ονόματα των JJ Abrams και Ron Howard για να έρθουν κοντά σε συμφωνία, αλλά το project συνεχώς άλλαζε κατεύθυνση χωρίς να υπάρχει όμως εξέλιξη.

Τώρα όμως τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους, καθώς ο συγγραφέας του βιβλίου King έκανε επίσημο στο προσωπικό του Twitter ότι οι μεγάλοι ηθοποιοί Matthew McConaughey και Idris Elba θα είναι οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας, με τους ίδιους να το επιβεβαιώνουν αργότερα επίσης στο Twitter. Το Dark Tower διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο όπου βλέπουμε τον Ronald Deschain ως το τελευταίο ζωντανό μέλος του ιπποτικού τάγματος «Gunslingers», ο οποίος βρίσκεται στην αναζήτηση του μαγικού «Σκοτεινού Πύργου», που αποτελεί τον σύνδεσμο όλων των συμπάντων.

Δείτε ποιοι είναι οι δύο πρωταγωνιστές του Dark Tower του Stephen King!

Στο ρόλο του τρομερού Gunslinger θα δούμε τον Elba, ενώ ο McConaughey θα υποδυθεί τον σκοτεινό μάγο και κακό της υπόθεσης Randall Flagg ή αλλιώς Man in Black. Τη σκηνοθεσία θα την αναλάβει ο Nikolaj Arcel (The Girl with the Dragon Tattoo, The Absent One), ενώ το σενάριο θα το αναλάβουν επίσης ο Arcel μαζί με τους Akiva Goldsman (I Am Legend, A Beautiful Mind) και Anders Thomas Jensen (In a Better World). Η ταινία έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τον Ιανουάριο του 2017, αν και μοιάζει κάπως δύσκολο αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα θα ξεκινήσει η παραγωγή της. Το σίγουρο είναι ότι με αυτό το cast το Dark Tower θα είναι μία από τις ενδιαφέρουσες ταινίες που πρόκειται να δούμε στο μέλλον.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για