Δείτε ποιοι ηθοποιοί του Game of Thrones θα πάρουν αύξηση μισθού!

0

Η επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones είναι τόσο μεγάλη, που κάθε χρόνο το HBO σπάει ρεκόρ τηλεθέασης κάνοντας την μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του καναλιού. Και όπως είναι αναμενόμενο τα έσοδα είναι περισσότερα κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα οι δημιουργοί να αποφασίσουν να κάνουν μια «μικρή» αύξηση στους μισθούς κάποιων από τους πρωταγωνιστές τους.

Σύμφωνα με το site «Deadline» οι πέντε ηθοποιοί που στην έβδομη season θα πάρουν αύξηση μισθού είναι οι Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) και Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), καθώς οι μισθοί τους θα ξεπεράσουν τα 500.000$ ανά επεισόδιο, από 300.000$ που ήταν πριν.

Δείτε ποιοι ηθοποιοί του Game of Thrones θα πάρουν αύξηση μισθού!

Που είναι όμως η «παγίδα»; Το γεγονός ότι αυτή η αύξηση ανά επεισόδιο δεν σημαίνει απαραίτητα  πως και οι πέντε αυτοί χαρακτήρες θα μείνουν ζωντανοί σε όλα τα επεισόδια της επόμενης season, συν το γεγονός ότι οι seasons 7 και 8 του Game of Thrones θα έχουν λιγότερα επεισόδια από τις προηγούμενες. Όπως και να έχει πάντως κερδισμένοι βγαίνουν!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!