Με τις Αμερικανικές εκλογές να λάβουν τέλος και να έχουν για νικητή τον celebrity Donald Trump, τα social media έχουν πάρει φωτιά με αστείες εικόνες και βίντεο. Σαν να μην έφτανε αυτό, η νίκη του Trump αποδεικνύει πως ο καθένας πλέον μπορεί να γίνει Πρόεδρος της Αμερικής και όπως έκανε ο τραγουδιστής Kanye West πριν λίγο καιρό, έτσι και τώρα ο ηθοποιός Ron Perlman (Hellboy, Sons of Anarchy) ανακοίνωσε πως θα κατέβει για υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις επόμενες εκλογές του 2020!

Δείτε ποιος διάσημος ηθοποιός θα κατέβει για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020!

Ο Perlman ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, στην οποία ανέβασε και φωτογραφία με τον ίδιο να έχει το χέρι στην καρδιά του και λέγοντας:

«I am hereby using my immense Facebook presence to announce my candidacy for President of United States, 2020»

Δείτε ποιος διάσημος ηθοποιός θα κατέβει για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020!

Επίσης, το σλόγκαν του Perlman για τις εκλογές θα είναι: «Make America Great Again, Again». Τώρα το αν ο ηθοποιός κάνει πλάκα ή όχι θα το δούμε στο μέλλον, αλλά όπως και να χει η υποψηφιότητα του θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz