Δείτε ποιος ηθοποιός είναι ίσως ο επόμενος Han Solo!
Πες το και στους φίλους σου 😉

Αφού ακούστηκαν αρκετά ονόματα και μετά από αμέτρητα casting, όπως δείχνουν τα πράγματα η Disney βρήκε τον ηθοποιό για να υποδυθεί τον νεαρό σε ηλικία Han Solo στην ερχόμενη ταινία που θα περιγράφει τη ζωή του γνωστού πρωταγωνιστή του Star Wars όταν ήταν ακόμα λαθρέμπορος. O λόγος για τον ηθοποιό Alden Ehrenreich, ο οποίος σύμφωνα με το site Deadline έπειτα από το εκπληκτικό δοκιμαστικό που έγινε στα studio, κατέχει μέχρι στιγμής την πρώτη θέση για να κλείσει τον ρόλο, ξεπερνώντας τους αντιπάλους του Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service) και Jack Reynor (Macbeth).

Δείτε ποιος ηθοποιός είναι ίσως ο επόμενος Han Solo!

Ο ταλαντούχος Ehrenreich που τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει να αποδεικνύει το ταλέντο του στο Hollywood, δίνοντας μια αξιοπρόσεχτη ερμηνεία στην ταινία «Hail, Caesar«, φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή για τον ρόλο του Han Solo, καθώς όπως τότε με τον Harrison Ford η Lucasfilm ήθελε να επιλέξει έναν αρκετά υποσχόμενο ηθοποιό και άγνωστο στο κοινό. Γενικά υπάρχει η τάση όσον αφορά τις ταινίες Star Wars τα studio να επιλέγουν γενικά νέους ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως η Daisy Ridley στο ρόλο της Rey και ο John Boyeda στο ρόλο του Finn στο τελευταίο Star Wars: The Force Awakens, οι οποίοι όμως παρά την ελάχιστη πείρα τους, ανταπέδωσαν εξαιρετικά τους ρόλους τους.

Άρα μένει να δούμε αν θα γίνει επίσημη η συμμετοχή του Ehrenreich στην solo ταινία του Han Solo, που έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τον Μάιο του 2018.

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!