Το πολυαναμενόμενο «Batman V Superman: Dawn of Justice» μπορεί να πλησιάζει όλο και περισσότερο, έχοντας ημερομηνία προβολής στις 24 Μαρτίου, αλλά από ότι φαίνεται ο σκηνοθέτης Zack Snyder δεν θέλει να αφήσει χρόνο για ανάπαυση και θα ξεκινήσει αμέσως τα γυρίσματα για τις ερχόμενες ταινίες «Justice League». Για την ακρίβεια τον Νοέμβριο του 2017 έχει προγραμματιστεί να προβληθεί το πρώτο μέρος της σειράς που θα έχει τίτλο «The Justice League Part One», με το δεύτερο μέρος να έχει προγραμματιστεί για το 2019.

Δείτε ποιος θα είναι ο Υπαστυνόμος Gordon του Justice League

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ray Fisher (Cyborg) και Ezra Miller (The Flash) θα επιστρέψουν φυσικά για το Justice League, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα στο cast προστέθηκε ένα ακόμα μεγάλο όνομα για τον ρόλο του Υπαστυνόμου Gordon της Gotham City, που θα τον υποδυθεί ο οσκαρικός J.Κ Simmons. Τον Simons τον είδαμε πρόσφατα στην τελευταία ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος«, αλλά όλοι τον μάθαμε στις ταινίες Spiderman στο ρόλο του εκδότη της εφημερίδας που εργαζόταν ο Peter Parker, αλλά φυσικά στο «Whiplash» όπου κέρδισε και το Oscar μας απέδειξε την κλάση του ως ηθοποιός.

Δείτε ποιος θα είναι ο Υπαστυνόμος Gordon του Justice League

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar