Στην προώθηση της ερχόμενης ταινίας «Captain America: Civil War«, που θα φέρει αντιμέτωπους τους δύο αγαπημένους ήρωες της Marvel Iron Man και Captain America, ο ηθοποιός Robert Downey Jr αποφάσισε να ξεκινήσει από νωρίς την μάχη και να προκαλέσει ανοιχτά τον αντίπαλο του. Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τον Tony Stark να πηγαίνει στον Πύργο του Άιφελ και να κάνει επίδειξη της τεχνολογίας του, αλλάζοντας τον φωτισμό του Πύργου χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό του. Όλα τα λεφτά όμως είναι στο τέλος του βίντεο, όπου ο φωτισμός του Πύργου παίρνει τα χρώματα του Iron Man, δείχνοντας ότι ακόμα και ένα από τα μεγαλύτερα στολίδια του κόσμου υποστηρίζει την ομάδα του, με τον Stark να προκαλεί την αντίπαλη ομάδα λέγοντας «In your Faces!»

Με το Civil War να προβάλλεται στις 5 Μαΐου, τα studio ξεκίνησαν πολύ δυναμικά το marketing της ταινίας θέλοντας να ξεσηκώσουν από τώρα τους θεατές τους για να υποστηρίξουν μία από τις δύο ομάδες. Τον ίδιο τρόπο marketing είχε χρησιμοποιήσει και το αντίπαλο στρατόπεδο της Dc στο «Batman V Superman: Dawn of Justice«, όπου οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας έβγαιναν στους δρόμους και προσπαθούσαν να πείσουν περαστικούς να τους υποστηρίξουν και η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά χιουμοριστικό αλλά και επικερδές. Άραγε θα υπάρχει απάντηση από την ομάδα του Captain America;

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar