Από τότε που ανακοινώθηκε πως η τηλεοπτική σειρά Supergirl θα πάρει μεταγραφή από το κανάλι CBS στο CW που προβάλλονται και τα Arrow, Flash και Legends of Tomorrow, οι δημιουργοί είχαν δηλώσει πως θα δούμε αρκετές αλλαγές στη σειρά. Η πιο σημαντική από αυτές, ήταν φυσικά η παρουσία του Superman και η ανακοίνωση πως ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί θα είναι ο Tyler Hoechlin. Κι ενώ οι φανς περιμέναν το πως θα είναι ο νέος Superman, το κανάλι δημοσίευσε την πρώτη επίσημη εικόνα του, στην οποία τον βλέπουμε πλάι στην πρωταγωνίστρια Supergirl (Melissa Benoist).

Δείτε πως θα είναι ο Superman της σειράς Supergirl!

Φυσικά από τότε που δημοσιεύτηκε η εικόνα, όλοι άρχισαν να σχολιάζουν τη στολή του νέου Superman, η οποία όπως βλέπετε έχει διαφορετική προσέγγιση από αυτή του Zack Snyder στο Man of Steel, αν και οι δύο φαίνεται να συμφωνούν στο να κρατήσουν το κλασικό κόκκινο σώβρακο από μέσα. Σύμφωνα πάντως με τους δημιουργούς, ο Superman θα έχει δευτερεύον ρόλο στη σειρά και όπως είναι λογικό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν που βλέπουμε στις ταινίες, καθώς πρόκειται για διαφορετικές ιστορίες.

Η δεύτερη Season του Supergirl θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!