Δείτε πως θα έπρεπε να τελείωσε το Captain America: Civil War!

Τα τελευταία χρόνια στο YouTube έχει δημιουργηθεί η ομάδα με τίτλο «How It Should Have Ended«, στην οποία βλέπουμε το πως θα έπρεπε να είναι το τέλος γνωστών ταινιών (κυρίως με σούπερ ήρωες). Αυτό όμως που κάνει τα εναλλακτικά τέλη του HISHE να ξεχωρίζουν, είναι φυσικά το άφθονο χιούμορ και το πως αυτά τα τέλη είναι πολύ πιο λογικά και ρεαλιστικά από τα πρωτότυπα!

Δείτε πως θα έπρεπε να τελείωσε το Captain America: Civil War!

Όλα όμως τα λεφτά είναι το τέλος του κάθε βίντεο, όπου βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να αράζουν σε μια καφετέρια όπου βρίσκονται πάντα ο Batman και ο Superman και συζητούν τα γεγονότα της ταινίας. Αν πραγματικά δεν έχετε δει κανένα βίντεο από το HISHE, απλά ξεκινήστε το μόνο και μόνο για τις ατάκες και τις κόντρες  των δύο ηρώων.

Πρόσφατα μάλιστα στο κανάλι ανέβηκε το τελευταίο βίντεο της ομάδας, το οποίο μας δείχνει το πως θα έπρεπε να τελειώσει το «Captain America: Civil War«, το οποίο προσφέρει άφθονο γέλιο!

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz