Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Τα τελευταία χρόνια στο YouTube έχει δημιουργηθεί η ομάδα με τίτλο «How It Should Have Ended«, στην οποία βλέπουμε το πως θα έπρεπε να είναι το τέλος γνωστών ταινιών (κυρίως με σούπερ ήρωες). Αυτό όμως που κάνει τα εναλλακτικά τέλη του HISHE να ξεχωρίζουν, είναι φυσικά το άφθονο χιούμορ και το πως αυτά τα τέλη είναι πολύ πιο λογικά και ρεαλιστικά από τα πρωτότυπα!

Δείτε πως θα έπρεπε να τελείωσε το Captain America: Civil War!

Όλα όμως τα λεφτά είναι το τέλος του κάθε βίντεο, όπου βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να αράζουν σε μια καφετέρια όπου βρίσκονται πάντα ο Batman και ο Superman και συζητούν τα γεγονότα της ταινίας. Αν πραγματικά δεν έχετε δει κανένα βίντεο από το HISHE, απλά ξεκινήστε το μόνο και μόνο για τις ατάκες και τις κόντρες  των δύο ηρώων.

Πρόσφατα μάλιστα στο κανάλι ανέβηκε το τελευταίο βίντεο της ομάδας, το οποίο μας δείχνει το πως θα έπρεπε να τελειώσει το «Captain America: Civil War«, το οποίο προσφέρει άφθονο γέλιο!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για