Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πως και πως περιμένουμε να κυκλοφορήσει η ταινία «Warcraft» και εκεί που οι δημιουργοί δεν κυκλοφορούσαν αρκετό υλικό, τώρα φαίνεται να έχουν πάρει φόρα και μας παρουσιάζουν όχι ένα, αλλά δύο νέα μίνι trailers της ταινίας. Μπορεί η διάρκεια τους να είναι μικρή, αλλά είναι αρκετή για να μας δώσει περισσότερες εικόνες της αρχής του πολέμου μεταξύ των δύο φυλών Alliance και Horde, δηλαδή Ανθρώπων εναντίον Orcs, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάζονται και άλλες φυλές που δεν είναι άλλοι από τους αγαπημένους μας Νάνους (Dwarves).

H ταινία Warcraft υπενθυμίζουμε πως βασίζεται στο πασίγνωστο video game της εταιρείας Blizzard και θα παρουσιάσει πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες του, όπως οι Anduin Lothar (Travis Fimmel), Garona (Paula Patton), Durotan (Toby Kebbell), Orgrim (Robert Kazinsky), Gul’dan (Daniel Wu), Khadgar (Ben Schnetzer), Medivh (Ben Foster) και πολλοί άλλοι.

Το Warcraft θα προβληθεί στις 10 Ιουνίου!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar