Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Αφού είδαμε και το official trailer της ερχόμενης ταινίας Suicide Squad, η Warner Bros μας έδωσε και το πρώτο δείγμα της ερχόμενης ταινίας με πρωταγωνίστρια την ηρωίδα Wonder Woman, την οποία υποδύεται η  Gal Gadot. Η ταινία θα περιγράφει την ιστορία της Αμαζόνας και πριγκίπισσας Diana και το πως κατάφερε να γίνει μία από τις θρυλικές σούπερ ηρωίδες.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω βλέπουμε τους δημιουργούς της ταινίας, να μιλούν για το πόσο ενθουσιασμένοι είναι που φέρνουν στη μεγάλη οθόνη μία από τις δημοφιλείς ηρωίδες της εταιρίας DC, ενώ τα λίγα πλάνα που βλέπουμε από την ταινία είναι αρκετά για να πείσουν πως πρόκειται για ένα αρκετά εντυπωσιακό φιλμ, γεμάτο ένταση και δράση.  Πέρα από την Gadot, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Danny Huston και Robin Wright, ενώ η προβολή της έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουνίου του 2017. Μην ξεχνάτε όμως πως πριν την προσωπική της ταινία η Wonder Woman, θα εμφανιστεί και στο ερχόμενο «Batman V Superman: Dawn of Justice», που κυκλοφορεί στις 24 Μαρτίου στη χώρα μας.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar