Δείτε τα trailer των σειρών Φονικό Όπλο και Εξορκιστής!
Πες το και στους φίλους σου 😉

Τα δύο πλέον κλασικά φιλμ «Φονικό Όπλο» και «Ο Εξορκιστής» θα μεταφέρει το κανάλι Fox στη μικρή οθόνη σε μορφή reboot και πρόσφατα κυκλοφόρησε και τα πρώτα τους trailers και μια ματιά αρκεί για να καταλάβουμε πως είναι αρκετά διαφορετικά από τις παλιές ταινίες.

Lethal Weapon

Η πρώτη ταινία «Φονικό Όπλο» προβλήθηκε το 1987 και είχε για πρωταγωνιστές τους Mel Gibson και Danny Glover. Το φιλμ έκανε μεγάλη επιτυχία επειδή συνδύαζε σε τέλειο βαθμό τη δράση με το χιούμορ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει άλλες τρεις επίσης πετυχημένες συνέχειες. Πλέον το Φονικό Όπλο επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τους Clayne Crawford και Damon Wayans να αναλαμβάνουν του ρόλους του αστυνόμου Martin Riggs και ντετέκτιβ Roger Murtaugh, οι οποίοι θα λύσουν διάφορες υποθέσεις. Το Φονικό Όπλο θα προβληθεί το Φθινόπωρο του 2016.

The Exorcist

O Εξορκιστής είχε προβληθεί το 1973 και ακόμα και σήμερα θεωρείται μία από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει. Φυσικά το φιλμ έκανε μεγάλη επιτυχία και απέκτησε άλλες τέσσερις συνέχειες, οι οποίες όμως δεν ήταν το ίδιο ποιοτικές με την πρώτη ταινία. Ο Εξορκιστής σήμερα κάνει και εκείνος την εμφάνιση του στην τηλεόραση με τη μορφή ψυχολογικού θρίλερ και θα εξιστορεί την περιπέτεια δύο πολύ διαφορετικών ιερέων να αντιμετωπίσουν την περίπτωση δαιμονικής κατοχής μιας νεαρής κοπέλας. Ο Εξορκιστής θα προβληθεί το Φθινόπωρο του 2016.

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!