Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ανακοινώθηκε το περίφημο reunion της αγαπημένης μας σειράς «Φιλαράκια», για ένα special επεισόδιο όπου θα συμμετέχουν και άλλοι πρωταγωνιστές άλλων γνωστών κωμικών σειρών. Μπορεί ο Matthew Perry, δηλαδή ο Chandler Bing, να μας χάλασε λίγο τα σχέδια με τη μη συμμετοχή στο 2ωρο αυτό επεισόδιο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρόλα αυτά το υπόλοιπο cast είναι πλέον επίσημο πως θα συμμετέχει και αυτό επιβεβαιώνεται και από τη πρώτη φωτογραφία όπου βλέπουμε τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer και Matt LeBlanc μαζί με μέλη της σειράς «The Big Bang Theory».

Το περίφημο cast της σειράς βρέθηκε ξανά μαζί στο ίδιο δωμάτιο μετά από τόσα χρόνια και όπως βλέπουμε και οι ίδιοι είναι αρκετά χαρούμενοι για αυτό. Την φωτογραφία την δημοσίευσε στο Twitter η Kaley Cuoco ή όπως την ξέρουμε Penny από τη σειρά «The Big Bang Theory» και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε μεγάλη διαρροή στο διαδίκτυο. Υπενθυμίζουμε πως το special αυτό επεισόδιο γίνεται προς τιμήν του μεγάλου σκηνοθέτη James Burrows, ο οποίος συμπληρώνει με αυτό τα 1000 επεισόδια της καριέρας του και θα προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου στο κανάλι NBC.

Δείτε τη πρώτη φωτογραφία από το Friends reunion!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar