Όχι δεν πρόκειται για φάρσα, αλλά για τη μίνι διαδικτυακή σειρά «Super Power Beat Down» των εταιρείων Machinima και «Bat in the Sun» που προβάλλεται στο Youtube και φέρνει κάθε μήνα αντιμέτωπους αγαπημένους μας ήρωες από comic, video games και ταινίες. Η παραγωγή, τα κοστούμια, οι ηθοποιοί αλλά και οι χορογραφίες της σειράς όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω είναι εξαιρετικά και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ταινίες του Hollywood.

Το 17ο επεισόδιο της σειράς φέρνει αντιμέτωπο τον αγαπημένο μας ήρωα της Marvel SpiderMan με τον γνωστό villain του Star Wars Darth Maul, σε μια εντυπωσιακή μάχη δίχως τέλος. Όσον αφορά το νικητή της κάθε μονομαχίας, η παραγωγή ανακοινώνει ένα μήνα πριν προβληθεί το βίντεο ποιοι ήρωες πρόκειται να συγκρουστούν και ο κόσμος με ψηφοφορία αποφασίζει ποιος θα είναι ο νικητής. Οπότε αν ποτέ είχατε διαφωνία με φίλους σας για το ποιος ήρωας είναι δυνατότερος από τον άλλον και σας αρέσουν γενικά οι επικές μάχες μεταξύ τους, το Super Power Beat Down είναι must για σένα. Μπείτε και στο κανάλι της σειράς στο YouTube για να δείτε όλες τις επικές μάχες!

Το βίντεο αφαιρέθηκε από το YouTube.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar