Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ανακοινώθηκε πως ο γνωστός χαρακτήρας της Marvel Ghost Rider θα κάνει την εμφάνιση του στην τέταρτη season της σειράς Agents of S.H.I.E.L.D. και όπως καταλαβαίνεται οι υπεύθυνοι του μάρκετινγκ κάνουν τα πάντα για να τον προωθήσουν όσο περισσότερο και καλύτερα μπορούν!

Πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει το πρώτο promo τρέιλερ της τέταρτης season που είχε τίτλο Vengeance και είχαμε την ευκαιρία να δούμε έστω και για λίγα δευτερόλεπτα το φλεγόμενο αυτοκίνητο που θα οδηγά ο Ghost Rider. Τώρα όμως οι άνθρωποι της Marvel ανέβασαν στο διαδίκτυο την πρώτη φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την εμφάνιση του αντιήρωα η οποία θα λέγαμε πως είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Δείτε την εμφάνιση του Ghost Rider στο Agents of SHIELD!

Στο ρόλο του Ghost Rider βρίσκεται ο ηθοποιός Gabriel Luna και όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της σειράς, η συμμετοχή του χαρακτήρα του θα αλλάξει τελείως τα δεδομένα και το ύφος της. Η Season 4 του Agents of S.H.I.E.L.D. θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar