Πριν από αρκετό καιρό είχε ανακοινωθεί πως ο Οσκαρικός J.K Simmons θα υποδυθεί τον Επιθεωρητή Gordon της Gotham City στην ερχόμενη ταινία Justice League και μάλιστα ο ίδιος ο ηθοποιός είχε ανεβάσει φωτογραφίες με τη σκληρή προετοιμασία του για τον ρόλο (με λίγα λόγια έγινε τούμπανο!).

Πρόσφατα ο σκηνοθέτης Zack Snyder ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας, στην οποία βλέπουμε τον Simmons ως Gordon να ποζάρει δίπλα στο κλασικό σήμα του Batman, που χρησιμοποιείται για να τον καλέσουν.

Δείτε την πρώτη εικόνα του Επιθεωρητή Gordon του Justice League!

Το πόσο μεγάλη συμμετοχή θα έχει ο Gordon στο Justice League ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, αν και υποθέτουμε πως θα είναι δευτερεύον χαρακτήρας και λογικά μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής θα έχει στην ερχόμενη solo ταινία του Batman.

To Justice League θα προβληθεί στις 17 Νοεμβρίου του 2017!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!