Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η Disney τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει τη δική της τεράστια και κερδοφόρα αυτοκρατορία στη μικρή και μεγάλη οθόνη και όσον αφορά τη δεύτερη κατηγορία, αυτό οφείλεται κυρίως στα sequels και τα remakes που προβάλλει. Ένα από τα πολλά animation όμως που φαινόταν να είναι ξεχασμένο από τη γνωστή εταιρία, είναι το «The Incredibles» ή αλλιώς «Οι Απίθανοι» το οποίο τελικά απέκτησε τη δική του επίσημη ημερομηνία προβολής.

Δείτε τις ημερομηνίες προβολής των Toy Story 4 και Απίθανοι 2!

Για την ακρίβεια οι Απίθανοι 2 πήραν την επίσημη ημερομηνία προβολής του Toy Story 4, δηλαδή στις 15 Ιουνίου του 2018, με το Toy Story να αργεί περισσότερο και να προγραμματίζεται για τις 21 Ιουνίου του 2019. Η αλλαγή στις ημερομηνίες έγινε για να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα το πολυαναμενόμενο sequel των Incredibles και για να έχουν περισσότερο χρόνο παραγωγής για το Toy Story 4, που βρίσκεται σε πιο πρώιμο στάδιο.

Δείτε τις ημερομηνίες προβολής των Toy Story 4 και Απίθανοι 2!

Άρα οι Απίθανοι 2 θα έρθουν στον σινεμά στις 15 Ιουνίου του 2018, ενώ το Toy Story 4 στις 21 Ιουνίου του 2019!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για