Πως και πως περιμένουμε όλοι την ερχόμενη ταινία «Assassin’s Creed» που βασίζεται στο πασίγνωστο ομότιτλο video game με τις εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο trailer ή teaser για την ταινία που θα έχει πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender (X-Men: Days of Future Past, Steve Jobs), αλλά οι δημιουργοί μας μοιράζουν συνεχώς νέες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας, θέλοντας κάπως να καλμάρουν τη δίψα μας. Στις νέες εικόνες έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον πρωταγωνιστή τόσο στην εκδοχή του στο παρόν, όσο και στην εκδοχή της παλιάς εποχής ως αδίστακτου δολοφόνου.

Δείτε τις νέες εικόνες της ταινίας Assassin's Creed!

Το Assassin’s Creed που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2016, θα εξιστορεί την περιπέτεια του Callum Lynch (Fassbender), ο οποίος αφού ανακαλύπτει πως ο πρόγονος του Aguilar που ζούσε τον 15ο αιώνα στην Ισπανία ανήκε σε μια μυστική οργάνωση δολοφόνων, θα χρησιμοποιήσει μια επαναστατική μηχανή που θα τον κάνει να ζήσει τις αναμνήσεις του προγόνου του, με σκοπό να αποκτήσει τις δεξιότητες του και να αντιμετωπίσει τους Templars του σήμερα. Θυμίζοντας αρκετά την υπόθεση του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, η ταινία Assassin’s Creed έχει ήδη ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη και ελπίζουμε πραγματικά να μην μας απογοητεύσει. Μέχρι όμως να δούμε το πρώτο trailer, ας απολαύσουμε τις εικόνες!

Δείτε τις νέες εικόνες της ταινίας Assassin's Creed!

Δείτε τις νέες εικόνες της ταινίας Assassin's Creed!

Δείτε τις νέες εικόνες της ταινίας Assassin's Creed!

Δείτε τις νέες εικόνες της ταινίας Assassin's Creed!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar